Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7. ure dne 25. 7. 2016 do 7. ure dne
26. 7. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 25. 7. 2016

Ob 8:20 uri so bili policisti obveščeni o domnevni kršitve javnega rega in miru na območju Ivanjkovcev, kjer bi naj prijavitelja motila glasna glasba. Ob prihodu na kraj in po zbiranju obvestil policisti niso ugotovili kršitve.

Ob 13:10 uri so policisti prejeli prijavo o kršitvi javnega reda na območju Koga. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira in prerivanja med dvema osebama, zaradi česar je bil kršiteljici na kraju kršitve izdan plačilni nalog.

Ob 15:57 uri so bili policisti napoteni na območje Malega Brebrovnika, kjer bi naj med vikendom prišlo do spora in žalitev. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prišlo do nesoglasij med občanoma, kršitev javnega reda in miru pa ni bila ugotovljena.

Ob 18:32 uri so bili policisti napoteni v Psihiatrično bolnišnico v Ormožu, kjer bi naj oseba kršila javni red in mir. Ugotovljeno, da domnevni kršitelj ni želel domov s svojci, kar pa je ob prihodu policistov storil.

Ob 05:38 uri so policisti na glavni cesti v Mihovcih pri Veliki Nedelji obravnavali prometni dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srnjaka in si poškodoval vozilo.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Janko Zadravec, pomočnik komandirja