PONEDELJEK 26. 11. 2018

Ob 07:40 uri smo bili obveščeni o poskusu samomora z zaužitjem fitofarmacevtskega sredstva. O zadevi bomo obvestili Okrožno tožilstvo na Ptuju.

Ob 09.13 uri smo v naselju Cerovec Stanka Vraza obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je NN voznik trčil v betonski steber ograje ter s kraja odpeljal. Ob 17.30 uri je bil povzročitelji in vozilo izsledeno v Ivanjkovcih. Zoper povzročitelja sledi hitri postopek.

Ob 15.10 uri smo v naselju Bratislavci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 15:37 smo v Ormožu obravnavali prometni dogodek in sicer je neznani voznik pri obračanju z vozilom izven javne površine trčil v cvetlično korito in cev za odvodnjavanje meteornih voda.

Ob 18.30 smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo. Voznik osebnega avtomobila je trčil v pešca, kateri je v tistem trenutku prečkal cesto po prehodu za pešce. Pešec je pri tem bil lažje telesno poškodovan.

TOREK 27. 11. 2018:

Ob 10.58 uri smo na območju Ormoža obravnavali poskus samomora. Oseba je bila odpeljana v Splošno bolnico Ptuj. V zvezi omenjenega dejanja bomo podali poročilo na ODT Ptuj.


Napoved aktivnosti za sredo dne 28. 11. 2018:

– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola, kršitve peščev), prav tako bomo dajali poudarek na zimski opremi vozil

PRIPRAVILI:
Mitja Novak, Aleš Kokalj – višja policista
in Edvrad Cvetko, komandir