Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure, dne 28. 11. 2018, do 7.00 ure, dne 29. 11. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 28.11. 2018:

Ob 06:45 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Koračice. Na kraju je bilo z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča. Pri tem je nastala materialna škoda na vozilu. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 16.40 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Runeč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med osebama prišlo do verbalnega spora, žalitev in groženj. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog v zvezi kršitev določil ZJRM -1.

Ob 16.58 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v mestu Ormož, kjer je prišlo do trčenja med vozili. Vzrok je bil neupoštevanja pravil prednosti, povzročitelj je z kraja odpeljal pred prihodom policistov, kateri so na kraju opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 17:02 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Hum pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 29. 11. 2018:

– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti.

PRIPRAVILA:
Jože Čuš, policist I
in Edvard Cvetko, komanidr