VČERAJ je potekal podpis »Dogovora o ustanovitvi strokovno posvetovalnega organa za pomoč Občini Ormož na področju gospodarstva«. Dogovor so podpisali Davorin Korpar in Mirko Kosi, v imenu občine je dogovor podpisal župan Alojz Sok.
Glede na očitek, ki je bil izrečen na tiskovni konferenci, da pa Danijel Vrbnjak kot županski kandidat, naj ne bi izkazal pravega interesa v tej smeri; pa v nadaljevanju prispevka Danijel Vrbnjak izrablja pravico do ugovora, ki ga prizadetim nudi 40.člen USTAVE RS in to v 2.odstavku ZAKONA O MEDIJIH, kjer 26.člen navaja pravico do popravka oziroma ugovora objavljenega besedila. Na koncu pa Danijel Vrbnjak zanika še govorice, da mu je stranka SDS obrnila hrbet…

Društvo ljubiteljev konj KOČIJAŽ Loperšice in občina Ormož sta združila moči in minulo nedeljo skupaj pripravila blagoslov konj in blagoslov oziroma uradno otvoritev obnovljene šolske zgradbe na Humu…

Na osnovni šoli Ormož imajo odslej obnovljeno kuhinjo in jedilnico. Obnova je občino Ormož stala 480 tisoč evrov. Glede na pomembno pridobitev so na šoli pripravili svečan otvoritveni program:
16.novembra smo obeležili DAN SLOVENSKE HRANE. Tradicionalni slovenski zajtrk so pripravili tudi na OŠ ORMOŽ. Letos se šolarjem na zajtrku pridružila tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano doktorica Aleksandra Pivec:

Vedno smo veseli, ko se KDO izmed domačinom lahko pohvali s posebnim dosežkom. Tako smo ponosni tudi na mladega vsestranskega ormoškega umetnika DENISA ŽURANA, ki je izdal svojo prvo pesniško zbirko. Predstavitev je pripravil v knjižnici »Franca Ksavra Meška«:

Med športnimi novicami se odpravljamo se med strelce; gotovo pa bo zanimiva tudi reportaža o delu in življenju našega rokometaša Marka Bezjaka – Bezota v dalnjem Magdeburgu.

VABLJENI K OGLEDU ODDAJE NOCOJ OB 20.URI, PONOVITVE BODO JUTRI OB 10.in 16.uri, ter v ponedeljek ob 13.30 uri