ROKOMET: DP 2011 v mini rokometu Ljubljana 2011
Mini rokometaši OŠ Ormož drugi v državi

V Ljubljani je v Športni dvorani Galjevica potekal zaključni turnir za DP v mini rokometu za dečke za sezono 2010/2011. Pravico nastopa so imeli letniki 2000 in mlajši. V sezoni 2008/2009 in 2009/2010 so naslova osvojili učenci OŠ Ormož, ki so tudi letos zaigrali odlično in osvojili končno 2. mesto v državi, kar je novi dokaz dobrega dela ormoške šole rokometa.
V zelo kvalitetni konkurenci je največ uspeha požela OŠ Ig, ki je tudi s sodniško pomočjo v velikem finalu ugnala OŠ Ormož. Pri izidu 13 : 12 so Ižanci dosegli neregularen zadetek, saj se je žoga odbila od zgornje prečke in ne od spodnje, ki pravilno označuje gol. Odbitek je končal v rokah Ižancev in nato v mreži vratarja Firšt Šeruge za vodstvo s 14 : 12. Kljub vsemu so Ormožani športno čestitali zmagovalcem, kot se tudi spodobi. Sicer so Ormožani imeli veliko športne sreče že v polfinalu, kjer so šele po kazenskih strelih ugnali močno zasedbo OŠ Trebnje.
Za OŠ Ormož so v Ljubljani naslov državnih podprvakov osvojili: Žan Firšt Šeruga, Žan Ivanuša, Anže Notersberg, Blaž Zadravec, Teo Šulek, Matej Vrankovečki, Gašper Hebar, Primož Ozmec, Aljoša Munda, Niko Sovič, trenerja Iztok Luskovič in Mladen Grabovac.

V soboto 28. maja bo zasedba ormoških mini rokometašic in mini rokometašev z letniki 2000 nastopila na močnem mednarodnem turnirju Zasavje cup 2011. To bo slovo deklic ter fantov od igranja mini rokometa.