ROKOMET, mlajše selekcije RK Jeruzalem Ormož:
MDA Jeruzalema (1998) tretji v Reki

Tretjič zapored so se mladi rokometaši Jeruzalema, tokrat letniki 1998, udeležili mednarodnega turnirja v Reki, ki je že devetnajsti po vrsti v organizaciji RK Trsat iz Reke. Na turnirju je sodelovalo 12 ekip: Zamet Reka, Pećine Reka, Rudar Rude Samobor, Kaštel Adriachem Split, Matulji Opatija, Nexe Našice, Karlovac, Zagreb I, Zagreb II, gostitelji Trsat, slovenski podprvak Škofja Loka in slovenski prvak Jeruzalem Ormož. Turnir je bil izjemno kvaliteten in dramatičen, skratka gledalci so videli vse kar rokomet lahko ponudi. Po 1. in 2. mestu v preteklosti so Jeruzalemčki turnir tokrat končali na 3. mestu. V predtekmovanju so premagali šestouvrščeno ekipo minulega hrvaškega prvenstva Rudar Rude Samobor (17 : 9) in Kaštel Adriachem Split (15 : 7). V polfinalu je sledila poslastica turnirja, saj sta se pomerila hrvaški in slovenski prvak pri letnikih 1998. V neverjetno dramatični končnici se je tekma končala z neodločenim izidom 12 : 12. V streljanju sedemmetrovk so več sreče imeli rokometaši Karlovca, ki so Ormožane na identičen način z istim rezultatom ugnali tudi na turnirju v Poreču. V malem finalu je Jeruzalem brez večjih težav (14 : 7) premagal hrvaškega podprvaka ekipo Matuljev iz Opatije. V velikem finalu je Karlovac ugnal Zamet z izidom 19 : 18. Za naj igralca turnirja so organizatorji s pomočjo trenerjev proglasili Ormožana Tilena Kosija, Tomislav Špruk iz Karlovca je postal naj strelec, Tin Škorič iz reškega Zameta pa vratar turnirja. Za Jeruzalem so v Reki nastopili: Kevin Caf, Jurček Korpič Lesjak, David Lukner, Rene Plavec, Timon Grabovac, Martin Hebar, Tomi Sok, Gašper Horvat, Nino Ulaga, Filip Luci, Tilen Kosi, Boštjan Žižek Cvetko, Miha Kavčič, Dominik Ozmec, trenerja Mladen Grabovac in Uroš Krstič.

Rezultati:
Jeruzalem – Rudar Rude Samobor 17 : 9
Jeruzalem – Kaštela Adriachem Split 14 : 7
Jeruzalem – Karlovac 12 : 12, po 7 m: 13 : 15
Jeruzalem – Matulji Opatija 14 : 7.

Končni vrstni red:
1. Karlovac
2. Zamet Reka
3. Jeruzalem Ormož
4. Matulji Opatija
5. Rudar Rude Samobor
6. Škofja Loka
7. Zagreb I
8. Pećine Reka
9. Kaštel Adriachem Split
10. Nexe Našice
11. Trsat Reka
12. Zagreb II

V soboto 5. 2. 2011 letniki 1998 Jeruzalema gostujejo na mednarodnem turnirju v Ludbregu, kjer bodo poleg ekipe iz Ormoža še nastopili:
Ludbreg, Varteks Varaždin, Virovitica, Moslavac Popovača, Zagreb, Karlovac, Slatina in Jeruzalem. Ormožani so v skupini B z ekipami: Zagreba, Varteksa in Virovitice.

MLAJŠI DEČKI B (letniki 1999):
Rekordna zmaga Jeruzalemčkov

Jeruzalem A – Moškanjci Gorišnica 47 : 2 (19 : 1)
Jeruzalem A:
Rizman; Niedorfer 10, M. hebar 9, Jovanovič 6, Kozel 1, Šoštarič 8, Voršič 3, Petek 2, Zidarič 3, Voljč 5. Trener: Uroš Krstič
Ormožani so proti gostom iz Moškanjcev Gorišnice dosegli rekordno zmago. Ekipa Jeruzalema letnikov 1999 je suvereno osvojila 1. mesto v predtekmovalni skupini Vzhod in je na dobri poti k uvrstitvi finala državnega prvenstva.

STAREJŠI DEČKI A (letniki 1996):
Srečna in tesna zmaga proti Sevnici
Gorišnica Jeruzalem – Sevnica 37 : 36 (19 : 18)
Gorišnica Jeruzalem:
Škrjanec, Mendaš; Šandor, Kolmančič 8 (1), Lukman, Vesenjak 5 (1), Kociper 2, Geč 3, Sok 9, Kralj, Tement 1, Kolenko 3, Štumberger 2, Zorec 1, Topolovec 3. Trenerja: Uroš Krstič in Franc Šandor
Kljub slabi predstavi je ekipa Gorišnice Jeruzalema zabeležila srečno in tesno zmago proti gostom iz Sevnice, pri kateri sta Janc in Cigler skupaj dosegla kar 30 zadetkov. Janc 16, Cigler 14. Obramba gostiteljev je bila katastrofalna, ob tem sta vratarja Škerjanc (+2) in Mendaš (+1) zbrala le 3 obrambe. Odločilni zadetek je tik ob koncu iz sedemmetrovke dosegel Kolmančič. V petek 4. 2. ob 15.45 uri letniki 1996 gostujejo v Velenju pri Gorenju.