ROKOMET, mlajše selekcije:
MDA ŽRK Ormož uspešne v Celju

Minuli konec tedna so z novo sezono pričele tudi mlajše deklice A ŽRK Ormož pod vodstvom trenerke Sanje Potočnjak. Za začetek so deklice gostovale v Celju, kjer so proti ŽRK Celje Celjske mesnine zabeležile prvo zmago. Deklice so prikazale borbeno igro z močno obrambo, kar je razvidno tudi iz končnega rezultata 14: 21. Prvo tekmo v domači dvorani na Hardeku bodo deklice odigrale 7. novembra proti ekipi RK Nazarje.
ŽRK Ormož: Neja Polak, Anna Tiya Cvetko, Klara Ropoša, Alina Planinc, Lorella Kolenko, Lana Zadravec, Liza Kandrič, Tajda Kreč, Cimerman Teja, Cimerman Klara, Kaja Korpar

Ormožanke, MDA, so slavile v Celju.

Ormožanke, MDA, so slavile v Celju.

Jeruzalemčki brez večjega uspeha na Madžarskem
31 mladih rokometašev RK Jeruzalem Ormož in RK Velika Nedelja Carrera Optyl se je mudilo od petka 23. do nedelje 25. oktobra 2015 v Monoštru na Madžarskem. Zelo kvalitetnega turnirja so se udeležile ekipe iz Slovenije, Madžarske, Avstrije, Slovaške in Hrvaške. Poleg 16 odigranih tekem so fantje vsak dan obiskali bližnje terme v Monoštru.

STAREJŠI DEČKI B (letniki 2002):
Skromni šesti

Starejši dečki B so po dveh zmagah in treh porazih osvojili 6. mesto. Ekipa bi lahko ob svoji pravi igri, kljub močni konkurenci, iztržila precej več. Fantje so po slabih predstavah klonili proti Krki (9 : 16), PLERu iz Budimpešte (12 : 18) in Veszpremu (13 : 15). Nastopili so: Aleš Zemljič, Gašper Cvetko, Niko Novak, Žiga Borko, Jure Lukman, Maj Voršič, Rok Rubin, Denis Škrinjar, Enej Kovačec, Blaž Fergola, Žiga Herga Rizman in trener Uroš Krstič.

V Monoštru je potekal močan mednarodni turnir, katerega so se udeležile tudi tri ekipe iz Ormoža ter Velike Nedelje.

V Monoštru je potekal močan mednarodni turnir, katerega so se udeležile tudi tri ekipe iz Ormoža ter Velike Nedelje.

MLAJŠI DEČKI A (letniki 2003):
Presenetili Veszprem v predtekmovanju

Ekipa, ki je v svojih vrstah imela le dva fanta letnika 2003 (Alen Kosi, Domen Šošter) je turnir končala na 8. mestu. V predtekmovanju so fantje presenetili celo Veszprem (18 : 15), izgubili pa proti močnima zasedbama novomeške Krke (10 : 27) in Elesa (7 : 20). Blizu zmage je bila ekipa tudi proti domačinom iz Monoštra, vendar je na koncu klonila za gol (10 : 11). Na trenutke so fantje zaigrali nad pričakovanji in kljub 8. mestu niso razočarali. Nastopili so: Ian Mesarec, Alen Kosi, Domen Šošter, Kilian Trunk, Dino Kralj, Maj Meško, Matic Kocbek, Sergej Trstenjak, Nejc Bohinec in trener Davorin Kovačec.

Združene ekipe so osvojile 6., 8., in 9. mesto.

Združene ekipe so osvojile 6., 8., in 9. mesto.

MLAJŠI DEČKI B (letniki 2004):
Najštevilčnejša ekipa na turnirju

Ekipa, ki je bila sestavljena šele sredi meseca septembra, je bila v Monoštru najštevilčnejša od vseh ekip na turnirju. Žal ni bila tako uspešna na igrišču, saj je več kot polovica fantov šele prvič nastopila na kakšnem izmed turnirjev. Fantje kljub šestim porazom, na treh tekmah so bili blizu zmag, niso razočarali. Ekipa je bila iz tekme v tekmo boljša in že na turnirju je bil viden napredek. Čez leto ali dve pa bi to lahko postala zelo zanimiva ekipa. Nastopili so: Ian Mesarec, Sergej Trstenjak, Matic Kocbek, Maj Meško, Dino Kralj, Nejc Bohinec, Vlad Loboda, Tit Grabovac, Tin Kokol, Aljaž Ivančič, Žiga Brenholc, Žan Brenholc, Martin Dogša, Vid Kovačec, Klemen Šošter, Gabrijel Škorjanec, Erik Prašnički, Kilian Trunk in trenerja Davorin Kovačec in Uroš Krstič.

Letniki 2004 so iz strani RK Trsat Reka bili povabljeni na turnir v Reko.

Letniki 2004 so iz strani RK Trsat Reka bili povabljeni na turnir v Reko.