ROKOMET, mlajše selekcije RK Jeruzalem Ormož:
Priložnosti za nove uspehe

KADETI (1994 letniki):
Priložnost za prve točke
Jeruzalem Gorišnica – Libenau Graz

petek 15. 10. 2010 ob 17.30 uri v Športni dvorani v Gorišnici

Varovanci trenerja Darka Žnidariča in Alčija Šuleka so po štirih odigranih tekmah še brez točk. Tokrat v goste prihaja zasedba avstrijskega Libenaua iz Graza, ki v predtekmovanju zaradi nabiranja izkušenj nastopa v slovenski ligi. Avstrijski predstavnik še zdaleč ni tako močan kot npr. Slovenj Gradec, Celje, Drava, Gorenje. In zato ima združena ekipa Jeruzalema in Gorišnice lepo priložnost za prve točke.


STAREJŠI DEČKI A (1996 letniki):
Nadaljevati uspešen niz
Gorišnica Jeruzalem – Arcont Radgona
sobota 16. 10. 2010 ob 11.15 uri v Športni dvorani na Hardeku

Po štirih odigranih krogih so največje presenečenje skupine Vzhod rokometaši Gorišnice Jeruzalema. Pet točk od osmih možnih je veliko več kot so v taboru Jeruzalemčkov pričakovali. Vseh pet točk se je osvojilo na težkih gostovanjih v Slovenj Gradcu, Ptuju, Velenju. Zdaj je na vrsti druga domača tekma in nasprotnik po meri. V goste na Hardek prihaja Radgona, ki še nima nobene točke, ima pa v svojih vrstah nekaj odličnih posameznikov. Ekipa Gorišnice in Jeruzalema bo tekmo vzela resno in brez podcenjevanja, saj želi še naprej ostati presenečenje prvenstva.

MLAJŠI DEČKI B (1999 letniki):
Po četrto zaporedno zmago
Jeruzalem Ormož A – Maribor Branik
sobota 16. 10. 2010 ob 10.00 uri v Športni dvorani na Hardeku

Jeruzalemčki, aktualni državni prvaki v mini rokometu, so odlično pričeli sezono in nanizali tri gladke zmage – Celje, Jeruzalem B, Gorenje (gol razlika 77 : 32). Tako so pokazali, da so uspešno prestali prehod iz mini rokometa v veliki rokomet. Glede na to, da je ormoška B ekipa pred kratkim s 23 : 8 ugnala Mariborčane je jasno v kakšni veliki vlogi favorita je ormoška A ekipa. Priložnost za igro bodo ponovno dobili vsi igralci.

MLAJŠI DEČKI B (1999 letniki):
B ekipa v goste ptujski Dravi
Drava Ptuj – Jeruzalem Ormož B
sobota 16. 10. 2010 ob 10.00 uri v Športni dvorani ???

B ekipa je v minulem krogu zabeležila prvo prvenstveno zmago proti Mariboru (23 : 8). Gre za fante, ki so leto dni mlajši (2000), vendar že dokaj dobro obvladajo igro na velikem igrišču. Ptujčani so z dvema zmagama pričeli novo prvenstvo in so favoriti v tem srečanju. B ekipo Jeruzalema bo na Ptuju vodil novinec v trenerskih vodah Iztok Luskovič.

STAREJŠI DEČKI B (1997 letniki):
V pričakovanju turnirja v Veszpremu in Monoštru

Glede na pomanjkanje kvalitetnih tekem v Sloveniji v konkurenci letnikov 1997 je združena ekipa Jeruzalema in Gorišnice primorana iskati kvalitetne tekmece na mednarodnih turnirjih. Tokrat se 23 . in 24. oktobra 2010 odhaja na turnir v Veszprem, kjer bodo nastopile ekipe iz Madžarske, Slovenije, Avstrije, Češke in Slovaške. V taboru Jeruzalema Gorišnice upajo, da bo dovolj težkih tekem, ki so še kako dobrodošle v zaključkih državnega prvenstva, kjer ekipa meri na uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Prav tako ekipe Jeruzalemčkov od 4. do 7. oktobra odhajajo na turnir v Monošter (Madžarska). Tam bodo zaigrale ekipe: letniki 1997, 1998, 1999, 2000 deklice + dečki.