ROKOMET, mlajše selekcije:
Starejšim dečkom A Jeruzalema se je uspelo uvrstiti na Final 4
Jeruzalem – Dol Hrastnik 28 : 23 (13 : 12)
Jeruzalem:
Fekonja, Caf; Grabovac, Ulaga, Luci, Plavec 2, Kavčič 1, G. Horvat 4 (1), Žižek Cvetko 7, Kosi 10 (3), Zidarič, Koderman 1, M. Hebar 1, Ciglar 2, D. Ozmec, Lukner.
Kljub slabi predstavi proti Dol Hrastniku se je SDA Jeruzalema uspelo kot prvouvrščeni ekipi polfinalne skupine B uvrstiti na Final 4. Gostiteljem igra ni in ni stekla. Gostje so se držali do izida 18 : 18. Po delnem izidu 10 : 3 (28 : 21) je zmagovalec bil odločen. V teh trenutkih je obramba Ormožanov delovala zadovoljivo, ob tem je svoj delež z nekaj obrambami prispeval še vratar Kevin Caf. V 1. polčasu so zaradi poškodbe gležnja Jeruzalemčki ostali brez svojega prvega strelca Gašperja Horvata, kateremu soigralci in trenerji želijo čimprejšnje okrevanje in nastop na zaključnem turnirju, kateri je na sporedu 11. in 12. maja. Ob tem že dalj časa zaradi poškodbe ne igra Dominik Ozmec in tudi njegov nastop na Final 4 je pod vprašajem. Udeleženci Final 4: Trimo Trebnje (gostitelj in aktualni prvak), Škofja Loka, Celje PL in Jeruzalem Ormož. Cilj Ormožanov je popraviti lanskoletno 4. mesto.

Jeruzalem je letos odigral 24 tekem: 20 zmag, 2 remija (Slovenj Gradec, Ribnica RH), 2 poraza (Celje PL, Brežice Krško).

Starejši dečki A Jeruzalema so si kot četrta ekipa ormoške rokometne šole v sezoni 2012/13 priborili nastop na zaključnem turnirju.
Final 4 – SDB: sobota 27. in nedelja 28. april v Trebnjem: Trimo, Mokerc Ig, Krka Nm, Jeruzalem Ormož.
Final 4 – SDA: sobota 11. in sobota 12. maj v Trebnjem: Trimo, Škofja Loka, Celje PL, Jeruzalem Ormož.
Final 4 – KADETI: sobota 18. in nedelja 19. maj v Celju: Celje PL, Cimos Koper, Trimo Trebnje, Jeruzalem Ormož.
Final 4 – šolsko DP: OŠ Ormož; 2. mesto v državi

SDA Jeruzalema iz Ormoža (letniki 1998) so kot edina ekipa v Sloveniji nastopali na vseh Final 4 te generacije in osvojili tri naslove državnih prvakov.