ROKOMET:
Na Hardeku pestro že med tednom

TOREK 8. 10. 2013 ob 17.15 uri Športna dvorana Hardek:
SLOVENIJA beli – SLOVENIJA plavi

V Ormožu bo potekala prva reprezentančna akcija letnikov 1998 in mlajših pod vodstvom novih trenerjev Saše Prapotnika, Gorana Debelaka in Uroša Krstiča. To generacijo leta 2015 čaka nastop na Olimpijskem festivalu evropske mladine. Spomnimo se, da je generacija letnikov 1996 pod vodstvom zgoraj omenjenih trenerjev osvojila zlato kolajno meseca julija 2013 v Utrechtu na Nizozemskem. Ali so letniki 1998 lahko tudi tako uspešni?

TOREK 8. 10. 2013 ob 19.30 uri Športna dvorana Hardek – MLADINCI 2. liga VZHOD, 1. krog:
Jeruzalem Ormož – HERZ Šmartno

S prvenstvo pričenjajo tudi mladinci. Prva tekma Ormožanov bo proti vedno neugodnim Šmarčanom. Zaradi poškodbe ramena bo manjkal Jure Kocbek, zaradi poškodb kolena pa Rok Cvetko in Davorin Levanič.

Tako so se zlate medalje v Utrechtu veselili letniki 1996.

Tako so se zlate medalje v Utrechtu veselili letniki 1996.

SREDA 9. 10. 2013 ob 19.00 uri Športna dvorana na Hardeku – ČLANI 1. SRL, 6. krog:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

Ljubitelji rokometa si bodo v sredo 9. oktobra ob 19.00 uri na Hardeku lahko ogledali tekmo 6. kroga med Jeruzalemom in Celjem Pivovarno Laško. Nekoč je v Ormožu bilo jasno, da Ormožani najprej navijajo za svoj klub in takoj zatem za Pivovarje. V zadnjih letih je odhod Ormožana Marka Bezjaka v Gorenje malo spremenil razmerja in zdaj je med ormoškimi navijači stanje bolj v prid Os. Za Celjane je tekma na Hardeku generalka za sobotno tekmo Lige prvakov med Celjem in močnim Rhein Neckar Lowenom. V zadnjem krogu so varovanci trenerja Vladana Matića visoko ugnali Trimo in tudi na Hardek prihajajo v vlogi popolnega favorita. V domačem taboru upajo na pomoč poškodovanega Mesarića ter Rajšpa in na vrnitev obolelega Gregorca. Gledalci, ki bodo prišli na Hardek bodo imeli na delu tudi priložnost videti ormoško prihodnost rokometa, saj bodo tudi na tej tekmi svojo minutažo dobili mladi igralci.

Ormoško - celjski teden. Pomerili se bodo člani, kadeti, starejši dečki B. 2 : 1 v zmagah za Jeruzalem???

Ormoško – celjski teden. Pomerili se bodo člani, kadeti, starejši dečki B. 2 : 1 v zmagah za Jeruzalem???

PETEK 11. 10. 2013 ob 19.30 uri Športna dvorana na Hardeku – KADETI VZHOD, 3. krog – DERBI:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

V prvem letošnjem kadetskem derbiju se bosta udarili ekipi, ki želita na Final 4. V prejšnjem krogu so Jeruzalemčki kiksali v Slovenj Gradcu (24 : 24). Tudi tokrat bo trdnjava Hardek lepo polna. Zadnji derbi istih ekip si je na Hardeku ogledalo okrog 300 gledalcev, ki so uživali v rokometni predstavi. VREDNO OGLEDA!

SOBOTA 12. 10. 2013 ob 10.00 uri Športna dvorana na Hardeku – STAREJŠI DEČKI B, 4. krog – DERBI:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

Po zmagah nad Radgono in Slovenj Gradcem ter domačem porazu proti močnemu Gorenju zdaj Jeruzalemčke čaka tekma proti Celjanom. Tekme med Ormožani in Celjani so vedno bile nekaj posebnega, zato tudi tokrat ne bo drugače. VREDNO OGLEDA!