ROKOMET:
Ormožani štartali v drugi del sezone

Rokometaši Jeruzalema so z odliko opravili prvi del sezone in štiri kroge pred koncem rednega dela sezone zasedajo 7. mesto s 16 točkami in z veliki možnostmi, da se uvrstijo v Ligo za prvaka. Odmor med prvim in drugim delom sezone je bil zelo kratek in je znašal le 15 dni. Trener Saša Prapotnik je prvi trening za drugi del sezone opravil v ponedeljek 6. januarja. V igralskem kadru ni in ne bo novitet, po poškodbi se v ekipo vrača Jaša Rajšp. Do konca sezone Vinarji ne bodo mogli računati na pomoč Roka Cvetka in Davorina Levaniča, ki okrevata po poškodbi. Levanič sicer že trenira po posebnem programu, a ga do vrnitve na parket čaka še nekaj časa. 17. januarja operacija čaka tudi Miha Kolmančiča, še enega v zbirki odličnih mladih ormoških igralcev. Prvo pripravljalno tekmo bodo Jeruzalemčki odigrali v sredo 15. januarja na Ptuju pri slovenskem 1. B ligašu. Trener Prapotnik ima do nadaljevanja sezone v planu odigrati štiri pripravljane tekme. Najmočnejša med njimi bo zagotovo proti Varaždinu, ki je trenutno vodeča ekipa hrvaške Premier lige.

Rokometaši Jeruzalema bodo v naslednjih štirih krogih proti Ribnici, Sevnici, Izoli in Krškem iskali točke, ki bi jih popeljale v Ligo za prvaka, kar bi bil uspeh krepko nad pričakovanji.

Rokometaši Jeruzalema bodo v naslednjih štirih krogih proti Ribnici, Sevnici, Izoli in Krškem iskali točke, ki bi jih popeljale v Ligo za prvaka, kar bi bil uspeh krepko nad pričakovanji.

Drugi del sezone se bo pričel z domačo tekmo proti Ribnici in nadaljeval s tekmami proti Sevnici (v gosteh), Izoli (doma) in Krškemu (v gosteh). Z osvojenimi štirimi točkami iz štirih tekem bi Jeruzalemu uspel čudež, ki ga pred začetkom sezone ni pričakoval nihče v klubu. Ob tem je treba omeniti, da so se vse ekipe mlajših selekcij uvrstile v polfinalna tekmovanja državnega prvenstva, mladince, ki imajo daleč najmlajšo zasedbo pa čakajo kvalifikacije za uvrstitev v 1. SRL.