ROKOMET, pripravljalni tekmi:
Turnir v Linzu:
V Linzu bled obraz Ormožanov

Rokometaši Jeruzalema so čez vikend nastopili na turnirju v avstrijskem Linzu in na dveh tekmah doživeli dva poraza. V prvem srečanju so z 28 : 22 (17 : 14) klonili proti Linzu, v drugem pa proti slovenskemu 1. B ligašu Škofji Loki z izidom 32 : 24 (18 : 9). Vinarji so nastopili brez krožnega napadalca Danijela Mesariča in mladega upa Roka Cvetka. Igra varovancev trenerja Saša Prapotnika je bila zelo bleda in izjemno daleč od želene forme. Pozitivno oceno si zaslužijo le vratarji Boštjan Belec, Sandi Žuran in Tomaž Cvetko, ki so skupaj zbrali 30 obramb oz. 15 obramb na tekmo. Pred trenerjem Prapotnikom je še veliko dela, da se ekipa uigra in predvsem zaigra kot ekipa, saj je že vrsto let znano, da so Vinarji v elitni druščini ostajali na račun ekipe in ne posameznih igralcev.

Danijel Mesarič ni nastopil v Linzu, a to ni opravičilo za bledo predstavo Jeruzalemčkov v Linzu.

IZJAVA:
Saša Prapotnik (trener Jeruzalem Ormož):
Nikakor ne najdemo svoje prave igre ne v napadu in ne v obrambi. Manjka nam agresivnosti in predvsem vzpodbujanja pri vsaki uspešni akciji na tekmi. Smo še daleč od ekipe, ki si jo vsi skupaj želimo. Delali bomo na naših pomanjkljivostih in poskušali najti pravo formulo za uspešne rezultate v prvenstvu. V tem tednu nas čakajo tri pripravljalne tekme. Dvakrat proti Varaždinu in enkrat proti Krškemu. Verjamem v napredek v naši igri.
Jeruzalem: Belec (13 obramb), S. Žuran (16 obramb), T. Cvetko (1 obramba); Mavrič, Kirič, Kolmančič 1 (1), Kocbek, Gregorc 10, Radujkovič 3, Poznič 5, Peček 5, Bogadi 4, Rajšp 1, Cudic 7 (4), Šišmanovič 2, Klajič 8.