Pred nami je nova sezona 2019/2020 v 1. A državni rokometni ligi, kjer bodo sedemnajsto sezono zapored nastopali rokometaši Jeruzalema. Daljši staž v elitni druščini imajo le tri ekipe: Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje in Trimo Trebnje. Slednji bodo v petek 6. septembra 2019 ob 19.00 uri tudi prvi nasprotnik Vinarjev. Gre za nasprotnika, katerega so Ormožani na njihovem terenu v Trebnjem ugnali daljnega leta 2009. Natančneje 7. marca 2019 z izidom 31 : 27. Med tem so Trebanjci Jeruzalemu na parketu športne dvorane Trebnje zadali kar trinajst porazov zapored!

IZJAVA:
Bojan Čudič (kapetan Jeruzalema):” Že ta podatek, da smo Trimo nazadnje ugnali pred desetimi leti pove vse kdo je favorit tekme. Trimo je v tej sezoni dodatno okrepil igralski kader in cilja na visoka mesta. Naša želja je, da z nasprotnikom čim dlje časa držimo stik in potem z mirno ter strpno igro poskušamo presenetiti v zaključku tekme. Tradicije so zato, da se rušijo in če kdaj lahko presenetimo je to v 1. krogu, ko se ekipe še ne poznajo dovolj dobro. Našim zvestim navijačem obljubljamo boj kot se za naš klub spodobi in kateri nas krasi že vrsto let. Ob tej priložnosti želim vsem ekipam odlično borbo in sezono, katera naj mine brez težjih poškodb.”

Ob tem še obvestilo, da bo prva domača tekma proti Izoli odigrana v soboto 14. septembra 2019 ob 19.00 uri v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru.