Reprezentanci U-14 in U-16 bosta igrali proti Katarju
V okviru reprezentančnih aktivnosti bosta selekciji dečkov U-14 (rojeni 1998 in kasneje) in U-16 (rojeni 1996 in kasneje) v Zrečah odigrali prijateljske tekme proti vrstnikom iz Katarja.

Dečki U-14 bodo razdeljeni v dve skupini, prva skupina bo tekmo s Katarjem odigrala v četrtek, 12. julija v Zrečah, druga pa v petek, 13. julija, ravno tako v Zrečah. Trener Marjan Potokar je igralec razdelil v dve skupini, prva ima zbor v četrtek, 12. julija ob 16.15 pred športno dvorano v Zrečah, v njej pa so iz naše okolice: Dominik Ozmec (Jeruzalem Ormož), Saš Serdinšek Ekart (Drava Ptuj), Gašper Horvat (Jeruzalem Ormož).
V drugo skupino, ki se bo zbrala v petek 13. julija ob 16.15 pred športno dvorano v Zrečah (obe tekmi se bosta začeli ob 17.30), sta še vabljena: Tilen Kosi (Jeruzalem Ormož), Boštjan Žižek Cvetko (Jeruzalem Ormož).

Nadarjeni Gašper Horvat (RK Jeruzalem Ormož) bo proti Katarju oblekel reprezentančni dres Slovenije 1998.

Dečki U-16, to je reprezentančna selekcija, ki je vodi Saša Prapotnik, bodo prvo tekmo z vrstniki iz Katarja odigrali v ponedeljek, 9. julija, drugo pa v nedeljo, 15. julija. Druga skupina se bo zbrala v nedeljo, 15. julija ob 17.15 pred športno dvorano v Zrečah, iz naše okolice so vabljeni naslednji igralci: Jure Kocbek (Arcont Radgona), Nejc Lukežič (Drava Ptuj), Gregor Hojžar (Velika Nedelja), Rok Cvetko, Tomaž Cvetko, Matic Topolovec, Miha Kolmančič (vsi Jeruzalem Ormož), Gašper Vesenjak (Moškanjci Gorišnica). Prva skupina bo tekmo s Katarjem igrala 9. julija ob 17.30, druga pa v nedeljo 15. julija ob 18.30 (obe tekmi bosta v športni dvorani v Zrečah).