V Presiki pri Ljutomeru je minulo nedeljo bil zaključek regijske lige z malokalibersko puško. Organizator 5.finalne tekme je bilo Strelsko društvo KATJA Sveti Tomaž, sicer pa je ligo nadzorovalo Strelsko društvo „Jezero“ Dobrovnik.

Temovalci so tudi v 5.finalnem krogu tekmovali 3 krat leže na razdalji 50 metrov, najboljše pa so se med strelkami odrezale Vesna Mele ( SD TSO), ki je bila prva; druga je bila Petra Vernik („Rudar“ Presika); tretja pa Maja Prejac ( SD Mesto Ljutomer).
Med moškimi si je prvo mesto pristreljal Bojan Pergar (SD „Rudar“ Presika); drugi je bil Štefan Balaško ( SD „Štefan Kovač“ Turnišče), tretji pa Vinko Bežen ( SD „Jezero“ Dobrovnik).

Med ekipami so se na 5.tekmi regijske lige najbolje odrezali strelci SD „Štefan Kovač“ Turnišče; drugi so bili strelci SD TSO Ormož in tretji strelci SD „Rudar“ Presika.

Glede na to, da je organizator 5.finalnega kroga bilo SD „Katja“ Sveti Tomaž je zmagovalcem pokale podelil župan občine Sveti Tomaž Mirko Cvetko.

Najboljšim v seštevku vseh petih tekmovanj v ligi pa je pokale podelil predstavnik SD „Jezero“ Dobrovnik.

Med posamezniki se je najbolje odrezal Bojan Pergar (SD „Rudar“ Presika), pred Vinkom Bežanom (SD „Jezero“ Dobrovnik), ki je bil drugi ter pred Tonijem Križanom ( SD „Rudar“ Presika ).

Med ekipami pa so bili najboljši strelci SD „Rudar“ Presika, drugi so bili strelci SD „Jezero“ Dobrovnik in tretji strelci SD TSO Ormož.

UTRINKI S PODELITVE POKALOV:


Foto: Karolina Putarek

UTRINKI S TEKMOVANJA:

Foto: Boris Hergula – SD TSO ORMOŽ