Policisti policijske postaje Ormož ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 16. 3. 2016, do 7. ure dne 17. 3. 2016 opravljali naslednje dogodke javne varnosti:

SREDA 16. 3. 2016:

Ob 09:52 uri smo obravnavali nenadno smrt v stanovanjski hiši v okolici Ormoža. Na kraju nismo ugotovili znakov kaznivega dejanja, o ugotovitvah bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:45 uri smo opravili ogled poškodovanja vozila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 16:18 uri smo bili obveščeni, da je na obvoznici prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je vozniku osebnega avtomobila odpel lahki priklopnik, kateri je nato zapeljan izven vozišča. Ugotovljeno je bilo, da materialna škoda ni nastala, voznik in vozila pa so izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 21.55 uri smo v naselju Trgovišče obravnavali prometno nesrečo med tovornim in osebnim avtomobilom, do katere je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podan obdolžilni predlog.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 17. 3. 2016:
– Opravljali bomo naloge javne varnosti, prav pa tako bomo ob opravljanju rednih del in nalog opravljali tudi nadzor cestnega prometa.

PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir