Med zanimivimi minulimi dogodki je bil gotovo obisk predsednike republike Boruta Pahorja v Ormožu. Predsednik je obiskal ormoške gasilce in se spoznal z njihovim delom:

Minuli teden pa je Ormož obiskala tudi ministrica Julijana Bizjak Mlakar. V Ormožu imamo namreč dva problema, pri katerem bi Ministrstvo za kulturo lahko izdatno pomagalo:

V ZD ORMOŽ so imeli tiskovno konferenco, kjer so predstavili aktualna dogajanja na področju primarnega zdravstvenega varstva. Tudi NMP v Ormožu ostaja, so povedali.

Na Gregorjevo, v soboto popoldne pa se je tudi v centru Ormoža dogajalo. Od 16.ure naprej je potekala Gregorjeva tržnica. Obiskovalcev ni bilo pretirano veliko, ampak za začetek popoldanskih dogajanj , dovolj!

Letos so se praznovanju Gregorjevega pridružili tudi ormoški osnovnošolci. Na Gregorjevo so se pripravljali v času podaljšanega bivanja:

Vrtec Navihanček Središče ob Dravi je tudi letos pripravil dobrodelno prireditev Naše veliko srce. S pomočjo sponzorjev, prispevkov staršev in gledalcev so zbirali sredstva za sklad vrtca:

Med športnimi dogodki, v nadaljevanju, bo beseda tekla o rokometaših ormoške gimnazije, ki so se uvrstili v državni finale, bili pa smo tudi na nogometnem turnirju, ki ga je organizirala ormoška nogometna šola.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve so v petek ob 10. in 16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri.