V nocošnji oddaji se najprej odpravljamo na Gimnazijo Ormož, kjer so v torek pripravili pouk za devetošolce osnovnih šol v občini ter osnovnih šol Sveti Tomaž in Središče ob Dravi. Gre za projekt, ki služi predvsem spoznavanju načina poučevanja in vzdušja na domači gimnaziji:

2. Lokalna akcijska skupina Upravne enote Ormož bo s 25.januarjem objavila 2.javni poziv oziroma razpis za nepovratna sredstva iz naslova Evropskega sklada za razvoj. » Razpis ter celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani las-ue-ormoz.si – pod zavihkom »Javni pozivi«

3. Na območju delovanja Policijske postaje Ormož se je v nekaj minulih dneh nahajala »mobilna policijske postaja«. Skupaj z otroki iz ormoškega vrtca smo si jo ogledali minuli ponedeljek:

4. Sicer pa se je v minulih dneh – vsaj na Kogu – vse vrtelo okrog čurk oziroma kašastih klobas. Društvo Antonovanje na Kogu je namreč letos SPET pripravilo čurkarijado. Ocenjevanje čurk, ki je osnova za vsa nadaljnja dogajanja, je bilo v minuli četrtek:

5. V okviru prireditev ANTONOVANJE na KOGU 2019, je v soboto potekala osrednja prireditev z naslovom »Čurkarijada s kulinaričnim razvajanjem«. To je bila že 10.Čurkarijada po vrsti, ki na Kog zvabi vse več obiskovalcev:

6. V nadaljevanju smo pripravili še dve novici iz ŠPORTA: Zraven smo bili na ČETRTEM turnirju za DRŽAVNO PRVENSTVO v streljanju z zračnim orožjem, kjer so blestelio ormoški strelke in strelci; spremljali pa smo tudi pripravljalno tekmo rokometašev Jeruzalema proti Varaždinu, kjer pa je odlično igro vinarjev zasenčila poškodba enega najboljših igralcev obrambe Dominika Ozmeca:

Vabljeni k ogledu oddaje NOCOJ ob 20.uri. Ponovitve bodo jutri ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18. ter v nedeljo ob 11.in 18.uri. Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PETV.