Po letu in pol obnovitvenih del so rokometaši RK Jeruzalem Ormož ponovno odigrali tekmo v športni dvorani Hard ek (Hardek) z ekipo Branika iz Maribora. Tekmo so z rezultatom 29:27 dobili gostje.

Še pred tekmo je bila tudi slovesna otvoritev prenovljene dvorane. Trobarvnico so slovesno prerezali Danijel Vrbnjak – župan občine Ormož, Aleksander Šterman – ravnatelj OŠ Ormož in Bojan Čudič – kapetan Ormoških rokometašev.

RK Jeruzalem Ormož : RK Maribor Branik 27:29 (14:11)
(Čudič 9, Žuran 6, Kocbek 3, Šoštarič 3; Velkavrh 8, Jerenec 5, Sok 5, Ranevski 3)

Domači rokometaši so igro začeli z odličnim tempom. V golu je blestel Balent, ki je zbral 7 obramb, v napadu pa sta bila razigrana Žuran (5) in kapetan Čudič (4), ki je v 9. minuti tekme dosegel svoj 2200-ti gol v dresu Ormoža. Ormožani so na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov – 14:11.

Gostje se drugi polčas hitro izničili prednost domačinov, ter po štirih minutah igre tudi povedli. Nato je sledila napeta tekma, kjer si nobena izmed ekip ni priigrala občutnejše prednosti. Več zbranosti so v zaključku tekme pokazali Mariborčani in z golom Miličevića v zadnji minuti premagali Ormožane.
Ormožani s petimi točkami trenutno zasedajo 8. mesto na prvenstveni lestvici.