Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 dne 7. 4. 2017, do 7:00 dne 10. 4. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 7. 4. 2017

Ob 13:20 smo v Ormožu obravnavali osebo, ki je beračila. Na kraju ji je bil zaradi kršitve določil Zakona o javnem redu izdan plačilni nalog.

Ob 14:50 smo s strani občana bili obveščeni o vlomu v starejšo stanovanjsko hišo v okolici Ormoža. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov kaznivega dejanja, zato je zadevo zaključila z uradnim zaznamkom.

SOBOTA 8. 4. 2017
Ob 5.30 smo v naselju Vitan obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 23.25 smo v naselju Trnovci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

NEDELJA 9. 4. 2017
Ob 00.43 smo obravnavali kršitev JRM v gostinskem lokalu v Frankovcih. Kršitelju bo bil izdan plačilni nalog.

Ob 06.00 smo v naselju Trnovci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 11:52 smo bili obveščeni o tatvini denarnic iz stanovanjske hiše v okolici Svetega Tomaža. Evidentirano KD, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 18:33 uri smo intervenirali v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo so spora in prepira med bivšima partnerjema. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni.

Ob 20:11 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Mihalovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 3:55 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Libanja, voznik tovornega avtomobila je prijavil, da je trčil v srno. Na kraju je bilo ugotovljeno, da okoliščine in sledovi na vozilu ne kažejo na trčenje v divjad. Dogodek smo zaključili z uradni zaznamkom.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 10. 4. 2017:
– ob rednem delu bomo izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in ugotavljali prisotnost alkohola pri voznikih.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir