Najprej se bomo ustavili na minuli tiskovni konferenci Svetniškega kluba Zares in Liste za razvoj občine Ormož. Tokrat so – med drugim – predstavili osnutke novih Odlokov, ki jih predlagajo.

Na izjave Svetniškega kluba Zares in Liste za razvoj občine Ormož se je le nekaj dni potem s tiskovno konferenco odzval tudi župan Alojz Sok. Služila bi naj predvsem kot pojasnilo občanom. Pred kratkim so v Zdravstvenem domu Ormož pripravili tretji dan odprtih vrat. Tudi letos je poudarek bil na preventivi in seveda možnosti, da se uporabniki seznanijo s ponudbo zdravstvenega doma. Sedaj pa v Podgorce, kjer so imeli svoj 12.krajevni praznik. Veliko vsega se je dogajalo – za vsakogar nekaj. Tako pestro je bilo v Podgorcih, in verjamem, da je bilo veselo biti zraven.

Napoved za prihodnjo oddajo:

V naslednji oddaji bomo poročali s tiskovne konference Združenja pridelovalcev sladkorne pese, se spomnili na salon vin na Maleku, pogledali, kaj je bilo povedanega na strokovnem predavanja v Psihiatrični bolnišnici Ormož, kako je bilo na Krajevnem prazniku v Miklavžu pri Ormožu, in kako se je v Ormožu izkazal tamburaški ansambel Zorule iz Novega Sada. Pridružite se nam, čez teden dni. Srečno do takrat.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo 11.00 in ob 18.00 uri. Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 uri in na tej spletni strani pod “oddaje”.

 

Pripravila: Valerija Novak