V ponedeljek je opozicija sklicala izredno sejo, z dnevnim redom, ki se je nanašal na razmere v Centru za starejše občane in na gradnjo ceste Hajdina – Ormož. Izredna seja ni bila sklepčna; uro pozneje pa se je začela 22.redna seja, na kateri so svetniki obravnavali 11 točk. Med drugim so potrdili tudi zaključni račun občine za leto 2012.
Minulo soboto so v Zdravstvenem domu Ormož pripravili DRUGI dan odprtih vrat. Tudi letos je poudarek bil na preventivi in seveda možnosti, da se uporabniki seznanijo s ponudbo zdravstvenega doma.
V nadaljevanju pa se odpravljamo v Stanovno, kjer so v nedeljo imeli žegnjanje konjev. Pravzaprav je žegnjanje bil prijetno družabno srečanje ljubiteljev konj, ki ga je organiziral domačin Jože Lesjak.
Moški pevski zbor Dobrava letos praznuje 20-letnico delovanja. Ob jubileju so v ormoškem domu kulture pripravili večer s pesmijo in besedp, ki so ga naslovili: PRIJATELJI, NA TISTE ČASE
Od kulture pa se potem odpravljamo k športnim dogodkom. Med drugim boste lahko videli, kako je bilo na 12.ormoškem maratonu; zanimivo pa bo tudi videti, kako so v Miklavžu pri Ormožu dočakali svoje junake – državne prvake v streljanju s standardno zračno pištolo.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo okrog 14.00 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.

Vabljeni k ogledu oddaje!