Začeli bomo s tiskovno konferenco, ki so jo pripravili organizatorji „Ormoškega fašenka“. Karneval na pustni torek – bo, neglede na vremenske razmere; so povedali …….
V organizacijo „Fašenskih dnevov“ se je aktivno vključil tudi ormoški Mladinski center, ki po enotedenskih počitniških delavnicah pripravlja še pestro pustno soboto, pravi Marijanca Korotaj, direktorica MC ORMOŽ.

Podjetje P&F je pripravilo tiskovno konferenco, kjer so predstavili svoje dosežke v minulem letu; in načrte za tekoče leto, ter naprej…. Direktor Mitja Herga pa je seveda obrazložil tudi situacijo glede spdelovanja s KZ Ormož oziroma KZ Ptuj.

V nadaljevanju pa v občino Sveti Tomaž, kjer bodo kmalu začeli graditi kanalizacijo. Pogodbo z izvajalcem so podpisali v ponedeljek:

Kulturno društvo Podgorci je ob 50.obletnici delovanja ljudskih pevk Sester Nedeljko v tamkajšnjem Kulturnem domu pripravilo prireditev, ki so jo naslovili »Pri Nedeljkovih…«, prireditev je bila prijetno kulturno doživetje. Ob tej priložnosti smo poklepetali tudi s setrami in z bratom.
Potem pa sledi pregled zadnjih športnih dogodkov, ki jih pripravlja Uroš Krstič.
Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo 11.00 in ob 18.00 uri
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.