V ponedeljek popoldne se bodo ormoški občinski svetniki sestali na 23-ti redni seji. Na dnevnem redu imajo 12 točk. S prispevkom vas želimo spomniti, da bomo sejo, s pričetkom ob 16-ti uri iz sejne dvorane tudi tokrat prenašali neposredno.

Župan občine Ormož Alojz Sok je danes dopoldne imel tiskovno konferenco, na kateri so podpisali pogodbe za izgradnjo kanalizacije s čistilno napravo za naselja Osluševci in Cvetkovci, Trgovišče, Mihovci in Velika Nedelja, ter ureditev ceste Gomila – Vitan in izgradnjo pločnika in javne razsvetljave v naselju Kog.

Ormoško ribiško društvo letos praznuje 60 let obstoja. Jubilej bodo proslavili v soboto, 1.junija. Začetek s slovesnostjo ob jubileju bo ob 16.uri ob Ribiškem domu v Ormožu, predsednik Rado Antolič pa nam bo povedal več o 60letnem delovanju ribiške družine.
Pa še ena prireditev nas čaka ta vikend, boste slišali v naslednjem prispevku. V nedeljo, 02.junija s pričetkom ob 9.uri bo v ORMOŽU potekal DRUGI kolesarski Bio – maraton, ki se bo odvijal po poteh občin Ormož, Tomaž, Središče ob Dravi, Ljutomer. Štart bo izred BIOPLINARNE ŠIJANEC v ORMOŽU.
Gremo kolesarji! PREK ČEZ BREG!
Minulo nedeljo je v Ormožu bilo PRVO SVETO OBHAJILO. Dan, ki si ga kristjani zapomnimo za vse življenje…
V Glasbeni šoli ORMOŽ se v mesecu maju iztekajo tudi redni koncerti učencev glasbene šole. Na predzadnjem je nastopilo kar 25 mladih glasbenikov od prvega do sedmega razreda.
Prav prijetno pa je včasih pogledati tudi k sosedom: Tako se danes odpravljamo v občino Ljutomer, natančneje v Malo Nedeljo, kjer so minuli petek imeli velik koncert. Namreč Malodenedeljska godbe na pihala je s celovečernim koncertom obeležila jubilejno 90-letnico svojega delovanja. Mogoče to niti ne bi bilo nekaj tako zelo posebnega, ampak godba v Mali Nedelje predstavlja dobršen del malonedeljske zgodovine.
Od glasbe pa k športu: Kar nekaj zanimivih dogodkov je bilo tudi na športnem terenu. Videli boste, kaj je zbral sodelavec Uroš Krstič.
Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo okrog 14.00 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.