Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 30. 5. 2013 do 7:00 ure dne
31. 5. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:


ČETRTEK, 30. 5. 2013

Ob 09.25 uri so na Kolodvorski cesti v Ormožu obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Pri ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog. V nesreči se je udeleženec lahko telesno poškodoval in je sam iskal zdravniško pomoč.

Ob 13:01 uri so v Žerovincih obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Pri ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčil v drugi osebni avtomobil, katerega je voznik pravilno vozil po regionalni cesti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog. V nesreči se je udeleženec lahko telesno poškodoval in je sam iskal zdravniško pomoč

Ob 21.15 so bili obveščeni o dogodku. V naselju Vinski vrh je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 22.08 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Središču ob Dravi. Ugotovljeno je bilo, da sta kršila javni red in mir gosta v enem od lokalov. Eden od udeležencev pretepa je bil z reševalnim vozilom odpeljan na pregled v bolnišnico Ptuj. Kršiteljem javnega reda in mira je bila izrečena globa.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:

– policisti bodo opravljali meritve z laserskim merilnikom hitrosti in nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov v cestnem prometu

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komnadir, višji policijski inšpektor II