Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 24. 8. 2017, do 7. ure, dne 25. 8. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 24. 8. 2017:

Ob 17:45 uri so policisti obravnavali kršitev javnega reda in mira v Ormožu, kjer sta se med sabo sprla soseda. Kršiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

SOBOTA 26. 8. 2017

Ob 20:59 uri so policisti intervenirali v naselju Cvetkovci, kjer je oseba grozila svojim sosedom zaradi v zvezi spora poteka meje. Ker oseba kljub posredovanju policistov ni prenehala z grožnjami ampak se je uprla tudi postopku, so bila zoper njo uporabljena prisilna sredstva. Oseba je bila pridržana, zoper njo pa bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 21:30 uri so iz zdravstvenega doma Ormož obvestili policiste o poškodbi osebe, ki se je poškodovala na domačem dvorišču, ko je z vozilom zapeljala vzvratno pri tem pa trčila v kup gramoza. Pri tem si je voznica poškodovala roko. Opravljen je bil ogled prometnega dogodka.

Ob 00:30 uri so bili policisti obveščeni, da v Ključarovcih obratuje gostinski izven delovnega časa. V tej zvezi so policisti na kraju ugotovili kršitev. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo, ter sledi ustrezen ukrep.

Ob 06:00 uri so policisti obravnavali povoženje divjadi v kraju Dobrava.

NEDELJA 27. 8. 2017

Ob 10:45 so policisti v Ormožu obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila na parkirišču, kjer je neznanec preko noči z neznanim ostrim predmetom poškodoval barvo na vseh straneh vozila. S tem dejanjem je nastala škoda, ki znaša približno 100 evrov. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo.

Ob 14:00 uri so policisti v naselju Ormož zaradi vožnje motornega vozila pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila.

Ob 20:55 uri so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, dogodek na glavni cesti izven naselja Trgovišče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Pripravili policisti PP ORMOŽ