FUTSAL. polfinale U21, prva tekma:
Lep zalogaj Sevničanov. Finale še ni odločen.
Sevnica – Tomaž  Picerija Ozmec 6 : 2 (4 : 1)
strelci: 1 : 0 Goričan (6./ag), 1 : 1 Kamenšek (9.), 2 : 1 Grigić (13.), 3 : 1 Govekar (15.), 4 : 1 Grigić (20.), 5 : 1 Krnc (27.), 5 : 2 Koren (29.), 6 : 2 Martič (32.).
Tomaž: Starčevič, Ketiš, Kolarič; Magdič, Koren, Belšak, Školiber, Goričan, Matjašič, Žganec, Gašparič, Jaušovec, Kamenšek. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser
Prva tekma velikega finala do U21 je postregla z dobro futsal predstavo, ki je domači ekipi Sevnice pred povratnim srečanjem prinesla lep zalogaj štirih zadetkov. Gostitelji so povedli v 6. minuti po izvajanju prostega strela iz leve strani. Močan predložek gostov pred gol Tomaža je v lastno mrežo preusmeril Goričan. Le dobre tri minute zatem izenačenje na 1 : 1. Po strelu Magdiča in obrambi sevniškega vratarja je odbitek v domačo mrežo pospravil Kamenšek. Po kotu Sevnice so Petelini pozabili na Grigića, ki je silovito iz šestih metrov sprožil visoko pod prečko in nad glavo vratarja Starčeviča za 2 : 1. Tretji zadetek so Sevničani dosegli iz protinapada, ko je bil na prazna vrata izteklega vratarja natančen Govekar. Še en kot je bil usoden za Peteline v 20. minuti. Grigić je poslal močan predložek pred gol Tomaža, od vratarja Starčeviča pa se je žoga odbila v gol in gostitelji so na odmor odšli z lepo prednostjo 4 : 1. Gostom v 2. polčasu ni pomagala niti menjava na golu, ko je Starčeviča zamenjal Kolarič. Na 5 : 1 je v 27. minuti povišal Krnc po lepo odigrani kombinaciji gostiteljev iz stranskega avta. Petelini so zmanjšali zaostanek v 29. minuti preko Korena, ki je odlično preigral najprej enega izmed futsalerjev Sevnice in nato še vratarja Vidmarja. Končen izid 6 : 2 je v 32. minuti postavil Martič, ki je pobegnil po levi strani in z nekaj mere sreče zadel mrežo Tomaža. POvratna tekma bo v Ormožu na sporedu čez 14 dni.
IZJAVI:
Mitja Jontez (trener Sevnice): Čestitke mojim fantom. Pokazali so tisto, kar sem od njih pričakoval, ob tem so na igrišču pustili srce. Tekma dostojna velikega finala in v Ormož potujemo s kar lepim rezultatom. V 14 dneh moramo popraviti določene napake, ki so nam se dogajale pri koncu tekme. Gostje, ki igrajo odlično so nam vsilili visoki tempo in posledično s tem nam je padla koncentracija. V Ormožu se bomo morali fajn potruditi, da bomo tretjič zapored postali državni prvaki pri U21.
Marjan Magdič (trener Tomaža): Kljub porazu smo zadovoljni. Moram čestitati nasprotni ekipi in tudi svoji ekipi. Čudovita tekma na zelo visokem nivoju. Sevnici se je poznalo igranje njihovih fantov v članski 1. ligi. Mi nimamo teh izkušenj, saj ne igramo nobene članske lige. Igramo v ligi U19 ter U21 in pomanjkanje izkušenj se nam je še kako poznalo. Ni še vsega konec. Mi se bomo maksimalno potrudili, da ob polni dvorani na Hardeku poskušamo narediti veliki uspeh.