Avto moto klub Classic TT Središče ob Dravi v sodelovanju z Avto moto zvezo Slovenije (AMZS) in Občino Središče ob Dravi, v soboto, 14. in nedeljo, 15. 5. 2022 organizira 5. mednarodno dirko starodobnih dirkalnih motociklov Slovenija Classic TT za Veliko nagrado Središča ob Dravi in za državno prvenstvo Hrvaške.

Gre za edino tovrstno licencirano moto dirko v Sloveniji, s specifično in zahtevno ulično progo, pri kateri tekmovalni krog zajema državno cesto G1-2 in več občinskih cest znotraj naselja Središče ob Dravi. Prireditev bo letos že drugič potekala tudi za državno motociklistično prvenstvo Hrvaške.

»Od leta 2019 je v tekmovalni program zaradi združenega slovenskega in hrvaškega tekmovanja uvrščenih več kategorij, zato letos, po dveletnem premoru, pričakujemo močno domačo in mednarodno udeležbo dirkačev in pester dirkaški motoristični vikend v Središču ob Dravi,« pravijo organizatorji, ki v organizacijo dogodka vlagajo veliko truda in strokovnosti. Tako kot običajno, so jim tudi letos na pomoč priskočila vsa društva in številni posamezniki v kraju.

Več informacij na spletni strani: https://slo-classic.si/.