KUD »Simon Gregorčič« Velika Nedelja tudi letos pripravlja predstavo na prostem z naslovom »Ulica Žalostnih obrazov«. Premiera bo že to soboto, 17.junija ob 19.30 uri.

Gre še za eno sproščujočo komedijo, kot smo jih navajeni, ko se odpravimo na ogled gledališče predstave na prostem v Veliko Nedeljo. Avtor besedila in režiser je Anton Žumbar in letos se bo vse vrtelo okrog Repinclove Julčke, starejše gospe iz vasi, ki pa se je zaradi okoliščin za nekaj časa primorana preseliti k hčerki v mesto……

Smeh je pol zdravja, menijo v Kulturnem društvu Simon Gregorčič Velika Nedelja, to je pa tudi vodilo, njihovemu vztrajnemu delu. Tako kot običajno je v pripravo predstave vključenih večina članov KD. Kar 70 jih je zraven, čeprav se jih bo na odru predstavilo 22.

Zaenkrat načrtujejo 5 predstav. Premiera bo že to soboto, ponovitve pa že naslednji dan, v nedeljo; ter potem še naslednji vikend, 23., 24., in 25.junija. Vse predstave se bodo začele ob pol osmih zvečer. Lokacija je znana: Med gradom in cerkvijo pri Veliki Nedelji. Vstopnice po 8 ali 4 evre boste lahko kupili uro pred predstavo.