Športno društvo Radenci v nedeljo, 13.avgusta ob 10.uri organizira 22.MARATON BIOTERME Mala Nedelja po treh različno težavnih prograh. START bo s parkirnega prostora Bioterm Mala Nedelja, kjer boste po prekolesarjenih kilometrih po Prlekiji prečkali tudi ciljno črto. Po maratonu in topli malici ter zabavi ob živi glasbi, se boste lahko sprostili še v bazenih, saj vam na dan prireditve Bioterme Mala Nedelja nudijo brezplačno kopanje.

Aktivni družinski izlet

Družine lahko kolesarski Maraton Bioterme izkoristite za aktivno preživljanje prostega časa.
Najprej se udeležite ravninskega družinskega maratona, kjer vas bo dobrih 20 kilometrov dolga proga popeljala okoli Gajševskega jezera, preostanek dneva pa preživite v Biotermah Mala Nedelja.

Bolje pripravljeni rekreativci lahko izbirate med malim, 45 kilometrskim maratonom z dvema vzponoma, in velikim maratonom, na katerem boste v 68 kilometrih premagali tri vzpone. V obeh primerih tudi vzpon čez Železne dveri.

Ugodne predprijave le še ta teden

V kolesarski sekciji Športnega društva Radenci pravijo, da je kolesarstvo »šport, ki je primeren za mlado in staro, za rekreativce in tudi tiste, ki le občasno sedete na kolo,« zato vas vabijo, da se hitro prijavite in lepote Prlekije spoznate kar na dveh kolesih. Ugodnejše predprijave potekajo le še do 6. avgusta, prijava pa bo mogoča tudi na dan prireditve.

Več o prireditvi, pogojih udeležbe in dodatne informacije najdete na
www.kose-radenci.si.