Turistično društvo Središče ob Dravi je letos znova pripravilo VELIKONOČNO RAZSTAVO, ki je znana po svoji razsežnosti in bogatem prazničnem sporočilu. Razstava pa je letos dobila tudi novo lokacijo: Iz Vaškega doma na Grabah so jo preselili v prostore blagovne hiše v centru kraja.
Dragica Florjanič, Vesna Žerjav in Romana Suhodolčan so znova bile pobudnice in seveda gonilna sila pri pripravi nove razstave, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Turistično društvo je namreč letos k sodelovanju povabilo vsa društva in posameznike v občini, na razstavi pa se z zanimivimi izdelki predstavljajo tudi gostujoča prijateljska društva iz Slovenije, pa tudi iz sosednje Hrvaške.
Vsaj tri tedne bo razstava še na ogled, tako da si jo bo gotovo imelo priložnost ogledati precejšnje število ljudi. Otvoritev razstave je bila na velikonočni petek dopoldne, na otvoritvi pa sta bila tudi domači župan Jurij Borko in Stanko Kozar iz Štajerske turistične zveze, ki je tudi predsednik TD Maribor. Zbrane sta uvodoma pozdravila predsednica TD Središče ob Dravi Dragica Florjanič , ki se je vsem sodelujočim na razstavi in vsem, ki so pomagali zahvalila za trudi, pa tudi Snežani in Zlatku Štemberger, ki sta odstopila razstavni prostor; ter župan Jurij Borko, ki navdušenja ni skrival, sploh pa dejstva, kako v domači občini vedo stopiti skupaj in pripraviti, KAJ izjemnega.

UTRINKI z razstave:
DSC01551DSC01550DSC01548DSC01542DSC01537DSC01535DSC01554DSC01549DSC01544