Naslovna fotografija: Amanda Djakovič – dipl. fizioterapevtka iz Centra za krepitev zdravja ZD ORMOŽ

Iz vsebine:

Uvodoma predstavljamo Center za krepitev zdravja, ki deluje znotraj Zdravstvenega doma Ormož. Center za krepitev zdravja je namenjen vsem, ki morda želijo spremeniti svoje življenjske navade povezane z zdravjem in zato potrebujejo nekaj spodbude, predstavitev Centra v nadaljevanju pa služi kot dobrohoten namig:

2. Knjižnica Franca Ksavra Meška v Ormožu ob Slovenskem kulturnem prazniku tradicionalno pripravi DAN ODPRTIH VRAT s programom, ki v knjižnico iz leta v leto privabi vse več obiskovalcev. Dogajanja se običajno začnejo s predstavo za otroke in nadaljujejo z nastopom Trobilnega kvinteta KD ORMOŽ:

3. V okviru Dneva odprtih vrat je Knjižnica Franca Ksavra Meška v sodelovanju s Pokrajinskim muzejem Ptuj-Ormož, enota Ormož pripravila tudi razstavo domoznanskega gradiva, ki je povezano z omembo mesta Ormož. Razstava je na ogled v avli Občinske zgradbe:

4. Slovenski kulturni praznik je tako za nami, trenutno pa je v ospredju pustni čas. Letošnji pustni torek bo 21, pustna sobota 18. februarja, pustna nedelja pa 27. februarja. Ptuj je v tem času tudi že postal 10-dnevna pustna prestolnica, oblast v tem času pa ima v rokah princ Ptujskega karnevala Vitez Hinko Sodinski plemeniti Gall, ki je pred dnevi obiskal tudi Ormoškega župana in njegove sodelavce…