1  Na pustni torek so na povabilo podjetja AGRAGOLD,  prostore podjetja v nekdanji Tovarni sladkorja,  obiskali turistični novinarji Slovenije. Obiskali so tudi OŠ ORMOŽ, ki ji je podjetje        AGRAGOLD izročilo izdatno donacijo:

  1. Tako kot na vseh srednjih in višjih šolah ter univerzah, so tudi na Ormoški gimnaziji minuli petek in soboto pripravili informativna dneva. Odličen obisk daje slutiti, da gimnaziji v naslednjem šolskem letu dijakov ne bo primanjkovalo:

 

  1. Slovenski kulturni praznik v Ormožu je zaznamovalo tudi odprtje razstave z naslovom HOLERMOUS-FRIDAU-ORMOŽ, ki jo je v Beli dvorani in v ostalih razstavnih prostorih Grajske pristave pripravila ormoška enota Pokrajinskega muzeja Ptuj Ormož. Gre za razstavo vedut Ormoža na likovnih upodobitvah in fotografijah:

 

  1. Slovenski kulturni praznik je za nami, so pa minuli dnevi minevali v znamenju pusta. Ptuj je v minulih dneh bil 10-dnevna pustna prestolnica, oblast pa je bila v rokah princa Ptujskega karnevala Viteza Hinka Sodinskega plemenitega Galla, ki je seveda obiskal tudi Ormoškega župana in njegove sodelavce:

 

  1. Tako je pustni čas prinesel mask, do koder seže domišljija, naš konec pa so zaznamovale tudi tri tradicionalne pustne povorke. Na pustno soboto v Svetem Tomažu in v Središču ob Dravi, ter na pustni torek v Ormožu. Danes si bomo ogledali, kaj je prinesla pustna povorka v Središču ob Dravi:

 

  1. Minuli konec tedna pa ni bil samo pustno obarvan, pač pa tudi nogometno… NK Ormož je namreč bil organizator mednarodno obarvanega zimskega nogometnega turnirja za nogometaše U7, U9, U11 in U13. Zbralo se je več kot 600 mladih nogometašev oziroma 50 ekip iz Slovenije in sosednje Hrvaške…