Iz vsebine:

  1. ! Občina Ormož ima podžupana. To vlogo bo v tekočem mandatnem obdobju opravljal ZLATAN FAFULIĆ iz vrst Socialnih demokratov.   Zraven smo bili na imenovanju minuli teden:

 

  1. Občina Središče ob Dravi je v začetku marca s strani Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj prejela pozitivni sklep za sofinanciranje poslovne cone Lipje. Gradnja komunalne infrastrukture v prvem delu sicer že poteka.

 

 

  1. V organizaciji Knjižnice Franca Ksavra Meška Ormož oziroma njene enote v Svetem Tomažu je v ponedeljek zvečer v Kulturnem domu v Svetem Tomažu potekala predstavitev knjige – avtorja Lojzeta Grčmana –  NA SPLETNI PRIŽNICI s podnaslovom Misli in spodbude duhovnika Martina Goloba. Najbolj priljubljenega  katoliškega duhovnika v Sloveniji, ki je znan po tem, da vero predstavlja na precej osvežen oziroma časom primeren način:

 

  1. V organizaciji Občine Ormož je v Domu kulture v Ormožu v nedeljo popoldne potekala občinska proslava ob Materinskem dnevu. Vse mamice so ob vstopu v dvorano prejele darilca, ki so jih izdelali šolarji pod mentorstvom učiteljice Alenke Šalamon. V nadaljevanju pa bile deležne bogatega kulturnega programa, ki so ga pripravile Radovedne bučke iz Vrtca Ormož in ormoški osnovnošolci s svojimi mentoricami:

 

  1. Snežana Vindiš, ljubiteljska slikarka in članica ormoškega likovnega društva LUKUDO se od upokojitve naprej intenzivno posveča likovnemu ustvarjanju.   Po uspešni lanskoletni razstavi v prostorih ormoškega muzeja,   tokrat svoja dela razstavlja v Knjižnici  Franca Ksavra Meška v Ormožu.    Razstavo, ki jo je pripravila v sodelovanju s knjižnico so naslovili     Odprtje razstave je bilo minulo sredo:

 

 

  1. S prihodom pomladi je oživel tudi Športni park Mestna graba. Člani nogometne šole, a tudi članska ekipa je sredi februarja že začela z aktivnimi treningi na zelenice in se z vso vnemo pripravlja na prebujajočo se nogometno sezono. Na vrsti so tudi že prve tekme.  Tako je v nedeljo že bila odigrana prijateljska tekma z nogometaši iz Središča ob Dravi…