Iz vsebine:

  1. V oddaji se najprej odpravljamo v Miklavž pri Ormožu, kjer gradnja dolgo pričakovanega vrtca poteka po načrtu. Dela bodo najbrž zaključena še nekoliko pred rokom, torej pred junijem letos. Novega oziroma obnovljenega vrtca se najbolj veselijo malčki, ki so trenutno nameščeni v prilagojenem tamkajšnjem domu kulture:

 

 

  1. Po vseh znanih zapletih po nakupu, je Zdravstveni Ormož lani oktobra končno v fizično last dobil sosednjo vilo. Zaradi prostorske stiske in načrtovanih novih dejavnosti, ter ureditve parkirišč so tudi takoj začel z urejanjem. Ta teden bodo tako že zaključena dela na nujnem razširjenem parkirišču.

 

  1. Tudi letos je župan občine Ormož Danijel Vrbnjak na po-novoletno srečanje povabil vse, ki so kakorkoli zaslužni za razvoj in promocijo občine. Veliko družabno srečanje je potekalo v Športni dvorani na Hardeku:

 

  1. Do pusta nas loči le še nekaj dni. Letos bo pust teden prej kot lani in sicer 13. februarja. Prireditve v okviru ORMOŠKEGA FAŠENKA bodo razdeljene na 3 dni. Začnejo se na pustno soboto s prireditvami za otroke in zaključijo s tradicionalno pustno povorko na pustni torek. Razpis za sodelovanje v povorki je Javni zavod za turizem, kulturo  in šport objavil že pred dnevi. Prijave so možne do 9.januarja:

 

  1. V nadaljevanju pa še nekaj iz športnih terenov, od koder poroča Uroš Krstič: Za futsalerji Meteorplasta iz Ljutomera sta uspešno izvedeni tekmi v državnem prvenstvu in pokalnem tekmovanju Terme Olimija. V državnem prvenstvu so šele v tretjem poskusu v letošnji sezoni premagali Extreme iz Sodražice, v pokalnem tekmovanju pa so bili uspešni na gostovanju v Sevnici in si zagotovili nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice.

 

6. Rokometaši Jeruzalema bodo v soboto 3. februarja krenili v drugi del prvenstva Lige NLB. Nasprotnik na Hardeku s pričetkom ob 19.30 uri bo ekipa Dobove. V sredo 7. februarja pa še ena domača tekma Vinarjev. Na Hardek ob 19.00 uri v sklopu pokalnega tekmovanja prihaja Koper. Zmagovalec tekme Jeruzalem – Koper se bo uvrstil na zaključni turnir Pokala Slovenije. Pred nadaljevanjem sezone smo se pogovarjali s trenerjem Sašom Prapotnikom…