Vsebina:

  1. Z željo svoje dejavnosti še bolj približati občanom, so v Zdravstvenem domu Ormož minuli petek pripravil Dan odprtih vrat. Letos so med predstavitvami posebno pozornost namenili duševnemu zdravju, v okviru Dneva odprtih vrat pa odprli tudi dodatne prostore Centra za duševno zdravje otrok in mladostnikov:
  2. Med številnimi dogajanji, ki jih v TEDNU VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA organizira Ljudska univerza Ormož, je pred kratkim  bilo  odprtje razstav z naslovoma  “Naj živijo čebele & čebelji svet”  ter  “Likovne ustvarjalnice: družinski portret”. Razstavi sta na ogled v avli občinske zgradbe v Ormožu:
  3. Minulo soboto je Center za družine, ki deluje v okviru LU ORMOŽ, pripravil družinski popoldan v ormoškem parku. Ponudba animacij je bila pestra in gotovo je vsak lahko našel kaj igrivega zase:
  4. V organizaciji Območne izpostave Javnega sklada za kulturne dejavnosti Ormož je minuli petek potekala območna revija mladinskih pevskih zborov, ki jo naslavljajo MOJE PESMI, MOJE SANJE. Čeprav na našem območju deluje še kakšen mladinski pevski zbor več, so se na srečanju predstavili 4 pevski zbori:
  5. ŠPORT:V rokometni Ligi NLB je bil odigran predzadnji krog. Ormožani so na svojem Hardeku gostili Celjane in jih po dramatičnem zaključku premagali. Po koncu tekme smo bili priča dogodku, ki ne spada na športne terene…
  6. Tudi tekmovanje v 1. B državni rokometni ligi, kjer nas zastopa Rokometni klub Velika Nedelja, prihaja k svojemu koncu. Odigran je bil 25. krog, kjer so mladi Bikci gostili Mokerc Ig.
  7. Nogomet:      Z domačo zmago nad Gorišnico so si nogometaši Ormoža dva kroga pred koncem zagotovili naslov ptujske Superlige…