Čeprav so davčne blagajne v uporabi že več kot štiri mesece, je v javnosti še vedno precej ogorčenja, predvsem pa negotovosti. Tudi ormoški svetniki so na minuli seji razpravljali na to temo, kaj je bilo povedano, in kakšen sklep so sprejeli boste lahko slišali in videli v prvem prispevku.

Na Gimnaziji v Ormož je minuli torek bila predstavitev izdelkov, ki so jih dijaki drugega letnika izdelali v okviru projekta Ustart – Izzivi podjetnosti za mlade. Idej jim ne zmanjka…

V galeriji Trgovskega centra Holermous razstavlja amaterska slikarka Inna Klemenčič. Še ena razstava, ki je navdušila Ormožane, verjet6no pa vas bo navdušil tudi prispevek.

Konec tedna bo v Podgorcih nadaljevanje PRAZNIKA VINA IN DOMAČIH JEDI, organizatorji obljubljajo pestro dogajanje, kaj boste slišali – in videli tudi nekaj posnetkov z letošnjega ocenjevanja vin – v nocojšnji oddaji.

Klub Ormoških študentov se v tem času že pripravlja na prireditev ZBUDI SE ORMOŽ. Pripravljajo zanimiv program, pisan na kožo vsem, ki se želijo prebuditi.  Pripravite se na 21.maj, sporočajo.

V nadaljevanju oddaje pa se odpravljamo še čez mejo: V Čakovec  –  na »boljši sejem«. Res, da smo bila tam na deževen dan, a kljub temu je bilo marsikaj videti.

Med športnimi dogodki smo bili na tekmi rokometašev Jeruzalema na gostovanju v Izoli, kjer so se od ormoškega rokometnega kluba poslovili Radujkovič, Grizold in Bogadi. Slovo je bilo nabito s čustvi, kot boste videli. V nadaljevanju pa sledi še prispevek z nogometne tekme Ormož – Stojnici.

 

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.00 uri. (Ponovitve so v petek ob 10. in 16. uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri).