Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
1. 2. 2018, do 7. ure, dne 2. 2. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 1. 2. 2018:

Ob 9:54 uri nas je RCO Ptuj obvestil o močnem dimu iz enega od stanovanj na Kolodvorski cesti v Ormožu. Na kraju so bili tudi gasilci PGD Ormož. Ugotovljeno je bilo, da je na balkonu iz NN vzroka zagorela odložena PVC vrečka z odpadki.

Ob 15:38 uri smo bili obveščeni o izvrševanju tatvine komunalnih odpadkov na ekološkem otoku v naselju Gornji Ključarovci pri gasilskem domu. Patrulja ob prihodu na kraj ni našla nobenih storilcev in znakov, ki bi kazali na storjeno KD.

Ob 17:40 smo v Ormožu na parkirišču v Ilirski ulici opravili ogled kraja PN I. kategorije s pobegom.

Ob 17:44 uri smo bili obveščeni o obstreljeni mački v naselju Trnovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da jo je neznani storilec obstrelil z neznanim orožjem. Sledi zbiranje obvestilo, o ugotovitve pa bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Napoved aktivnosti za vikend:
– v nedeljo bomo v popoldanskem času na postajnem območju nudili asistenco radarju, v ponedeljek pa bomo v dopoldanskem času na postajnem območju izvedli poostren nadzor CP – kategorija pešci;
– ob rednem delu bomo v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komanidr