Danes se najprej odpravljamo v občino Središče ob Dravi, kjer so septembra začeli z gradnjo kanalizacije in čistilne naprave. Od takrat je bilo že veliko postorjenega, so povedali na tiskovni konferenci v torek:
V podjetju TELEING d.o.o.že četrto leto leto zapored nadaljujejo z dobrodelnostjo. Namesto poslovnih daril, so letos ob izteku leta 1500 evrov namenili Lions klubu Ptuj, ki bo sredstva v celoti namneil za projekt „ Tradicionalna božično-novoletna obdaritev otrok iz socialno ogroženih družin.
V TELEINGU poslovno leto zaključujejo uspešno, prihodki so se v podjetju povečali za 8 odstotkov, so povedali na minuli tiskovni konferenci, ki je potekala na Ptuju:

Tiskovno konferenco so sklicali tudi člani svetniškega kluba ZARES in Liste za razvoj občine Ormož. Predstavili so nekatera stališča kluba do aktualnih zadev b občini in stališča k nekaterim točkam  sklicane 27. redne seje  občinskega sveta  Ormož:

4.Sedaj pa k vedrejšim – predprazničnim dogodkom: Društvo „Sožitje – društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju“ Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi je v dvorani Sokolana v Središču ob Dravi v soboto pripravilo prednovoletno srečanje za svoje člane in simpatizerje. Še en prijeten dogodek v nizu decembrskih dogodkov:

63 šolarjev od 6.do 9.razreda iz osnovnih šol Ormož, Kidričevo, Cirkovce in 16 dijakov iz Prage se je zbralo na dvodnevnem srečanju nadarjenih, ki je potekalo v osnovni šoli Ormož.

Potem pa še v Podgorce: Tamkajšnja Folklorna skupina je namreč minulo nedeljo v domačem kulturnem domu pripravila letni koncert, ki so ga naslovili „Vsak po svoje mlati“. Koncert je bil prijetno predpraznično doživetje:

Glede na prihajajoče praznike in čas, ko se radi zazremo vase, sploh pa si zaželimo uspešno in srečno novo leto, bomo v nadaljeavnju besedo predali županom: Alojzu Soku, županu občine Ormož, Mirku Cvetku, županu občine Sveti Tomaž in Juriju Borku, županu občine Središče ob Dravi:

Za konec pa si bomo še privoščili predled športnih dogodkov in oglas, ki ga pripravlja Uroš Krstič.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.