V današnji oddaji, ob 20.uri, si bomo najprej ogledali nekaj utrinkov s komemoracije, ki jo ob Dnevu mrtvih pripravljajo pred spomenikom žrtvam v vojni, pred ormoškim gradom:

Potem se odpravljamo v ormoški vrtec, kjer so pripravili predavanje doktorja Ranka Rajovića, ki je zbranim staršem in vzgojiteljem predaval o spodbujanju razvoja otrokovih potencialov, in to skozi igro, ki otroku olajša sprejemanje novih znanj. Strokovnjaki nova spoznanja imenujejo NTC metode, ki otroku v procesu učenja omogočajo aktivirati njihove neizkoriščene zmogljivosti.

Minuli teden so v Središču ob Dravi imeli javno predstavitev predloga odloka o krajinskem parku od katerega si v občini obetajo kar nekaj razvojnih priložnosti, predvsem v smeri turizma…

Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ormož je tudi letos pripravilo društveno razstavo svojih ljubljenčkov. Skupaj je bilo na ogled 900 primerkov malih pasemskih živali. Gre za najbogatejšo razstavo doslej…

Center za starejše občane Ormož se ponaša z dodatnimi namestitvenimi kapacitetami in sicer v prenovljeni Grošljevi vili – stavbi v neposredni bližini Doma. Okrog 600 tisoč vredna obnova dotrajane stavbe je za Center velika pridobitev, v današnjem prispevku predstavljamo njeno notranjost in prve stanovalce…

Pred kratkim je v Podgorcih potekalo TRETJE srečanje kulturnikov Medobčinske zveze Društev upokojencev Ormož. Srečanja so se udeležili: pevski zbori, ljudski pevci, recitatorji, dramska skupina, ljudski godci in folkloristi:

V športnem delu oddaje pa si boste lahko ogledali, kako so se mlajše rokometne selekcije odrezale v Monoštru na 23.prvenstvu za mlade rokometaše.

VABLJENI K OGLEDU ODDAJE! (Ponovitve bodo jutri ob 10.in 16.uri; v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11.uri. S tem, da je nedeljski večer še vedno rezerviran za spomine – v nedeljo bo na sporedu 54-ta oddaja UTRIP ORMOŽA)