Iz vsebine:
Minuli torek je v Beli dvorani grajske pristave bila javna razprava v zvezi z izvajanjem sanacijskih in vzdrževalnih, del ter načrtom ureditve Grajskega parka Ormož v letu 2020 in v bodočnosti. Občani so tako imeli možnost podati pripombe in predloge ter predstaviti svoje videnje bodoče ureditve parka:
2. Zavod za šolstvo je minuli teden na slovesnosti v Muzeju novejše zgodovine Slovenije na Cekinovem gradu V Ljubljani, že 21. leto zapored podelil priznanja Blaža Kumerdeja, ki jih podeljuje na področju predšolske vzgoje, osnovnih in srednjih šol, dijaških domov, glasbenega šolstva ter zavodov za vzgojo in izobraževanje otrok s posebnimi potrebami. Priznanje za izjemne dosežke pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno – izobraževalno prakso je prejela tudi OŠ Ivanjkovci:
3. Tako kot na vseh srednjih in višjih šolah ter univerzah, so tudi na Ormoški gimnaziji minuli petek in soboto pripravili informativna dneva. Odličen obisk daje slutiti, da gimnaziji v naslednjem šolskem letu dijakov ne bo primanjkovalo:
4. Sledi pester pregled športnih dogodkov, med drugim smo obiskali rokometno tekmo med Ormožem in Gorenjem; bili na tiskovni konferenci RokometnegA KLUBA ORMOŽ, obiskali futsalerje Tomaža in Ptuja in pospremili zaključek zimske lige malega nogometa v Ormožu….