Iz vsebine:
1. Kot je znano bomo državljani letos deležni turističnih bonov, ki jih bomo lahko porabili v Sloveniji. Gotovo, da tudi Ormož z okolico ponuja veliko možnosti za dopust. Bi pa bilo potrebo poskrbeti za boljšo promocijo, je bila ena izmed svetniških pobud na minuli seji občinskega sveta:

2. Lokalna akcijska skupina v tem času objavlja 3.razpis za pridobitev sredstev iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Gre za novo priložnost namenjeno inovativnim partnerskim projektom:

3. S 1.junijem je bila preklicana pandemija koronavirusa. Tako kot mnogi so se od korone na svoj način poslovili tudi gasilci Gasilske zveze Ormož:

4. Na Kerenčičevem trgu se dogaja: ob petkih in ob sobotah je običajno precej živahno. Minuli petek zvečer je v okviru “Tedna ljubiteljske kulture” nastopil TROBILNI KVINTET KD ORMOŽ pod vodstvom Slavka Petka:

5. Čas korone je zaznamoval tudi športnike in večina njihovih aktivnosti. Kako bodo po času korone nadaljevali ormoški nogometaši izveste v nadaljevanju…. Novo življenje prinaša tudi nove dogodke, enega izmed teh bodo s skupnimi močmi 19.junija izvedli Rokometni klub Jeruzalem Ormož. Športna šola DADA, Mladinski center Ormož in Timon Grabovac ter KTV ORMOŽ – gre za orientacijski kviz, ki je ena izmed zanimiv novosti v domačem okolju….