Minuli konec tedna je zaznamovalo ANTONOVANJE s ČURKARIJADO na Kogu. Organizatorji so se potrudili, da je dogodek – čeprav je potekal virtualno – bil zelo odmeven. Vse skupaj se je začelo z mašo v cerkvi svetega Bolfenka na Kogu.
Antonova tržnica, ki jo je organiziralo Društvo Antonovanje na Kogu pod strogimi epidemiološkimi predpisi, je predstavljala 9 okoliških ponudnikov, ki so ponujali vrsto domačih dobrot. Že od 9 ure dalje pa so se začela celodnevna virtualna dogajanja iz Antonovega studija v prostorih mladinskega centra v Ormožu.
Občina Središče ob Dravi je v minulih dneh pripravila predstavitev partnerskega projekta TURISTIČNA DESTINACIJA JERUZALEM ZERO WASTE (ZEROU WEJST), kar pomeni TURISTIČNA DESTINACIJA JERUZALEM BREZ ODPADKOV in služi promociji življenja brez embalaže:
Zelo inovativno in navdušujoče pa koronačas preživljajo v Ormoški knjižnici. Med zanimivi projekti, ki jih izvajajo v tem času je tudi projekt ZAPLEŠI S KNJIGO:
Obiskali smo tudi Ormoško gimnazijo, kjer se veselijo novega srednješolskega programa ZDRAVSTVENA NEGA. V tem času že vabijo k vpisu zainteresirane devetošolce. Na razpolago je 28 mest.
ŠPORT: V prvi slovenski futsal ligi je bil odigran 14.krog, kjer sta oba naša predstavnika Hiša daril in Šic bar Sveti Tomaž morala priznati premoč Kobaridškemu Oplastu in evropskemu Dobovcu.

Vabljeni k ogledu oddaje!