BADMINTON:
Ljubitelji badmintona uživali pri Veliki Nedelji

V Športni dvorani pri Veliki Nedelji je v organizaciji KS Velika Nedelja v okviru Krajevnega praznika potekal 1. badmintonski turnir. Organizatorji so bili več kot zadovoljni, saj je nastopilo 19 tekmovalcev iz cele Slovenije, ki so pokazali zavidljivo znanje badmintona. Pobudo za turnir so dali ljubitelji badmintona, ki že vrsto let gojijo ta plemeniti šport pri Veliki Nedelji. V dobrih petih urah se je na štirih igriščih odigralo skupaj 43 tekem. Končno zmago si je priboril Jure Kelher iz Celja, drugi je bil Jernej Novak iz Lendave in tretji Gregor Kovačec iz Vidma.
Končni vrstni red:1. Jure Kelher, 2. Jernej Novak, 3. Gregor Kovačec, 4. Franc Horvat, 5. – 8. mesto: Stanko Bezjak, Andrej Dovečar, Janez Kumer, Goran Korban, 9. – 16. mesto: Mitja Pintarič, Mitja Meško, Franc Zemljič, Dejan Žunec, Marko Skok, Saša Fišer, Anja Šadl, Matjaž Šenet, 17. – 19. mesto: Robi Šoštarič, Danijel Pintarič, Mihael Pintarič.

V okviru krajevnega praznika bo v petek popoldan 27. aprila v Športni dvorani pri Veliki Nedelji potekal še tradicionalni rokometni turnir veteranov.