FUTSAL, 2. SFL, 20. krog:
Končno zmaga Petelinov
Tomaž – Kebelj 5 : 2 (2 : 2)
strelci:
0 : 1 Fridrih (13), 1 : 1 Gajser (14), 1 : 2 Gosnik (18), 2 : 2 Magdič (19), 3 : 2 Magdič (28), 4 : 2 Magdič (36), 5 : 2 Janžekovič (40).
Tomaž: Vrbanič; Magdič, Gajser, Bolkovič, R. Majcen, Jurčec, Rob, Mar, Kosi, Janžekovič. Trener: Aleš Jurčec
Končno šele v 20. krogu prva zmaga Petelinov na domačem parketu v letošnji sezoni. Pred Petelini je pokleknila zasedba Keblja. V letošnjem prvenstvu je Tomaž na Hardeku do tekme s Kebljem na 8 tekmah zabeležil 7 porazov in 1 remi ob gol razliki 16 : 34. Blestel je 16 – letni Miha Magdič, ki je za svojo ekipo dosegel tri zadetke. V 21. krogu Tomaž gostuje pri Velikih Laščah. Ob ugodnem razpletu bi se Petelini lahko celo rešili zadnjega mesta v ligi, ki ga zasedajo že dolgo časa.
IZJAVA:
Aleš Jurčec (trener Tomaž): Pred tekmo smo si zadali cilj, da do konca sezone na preostalih dveh domačih tekmah poskušamo zmagati in preprečimo, da bi sezono končali brez domače zmage. Odigrali smo slab 1. polčas in dovolili gostom, da dvakrat povedejo. Na srečo smo obakrat hitro izenačili. V 2. polčasu tokrat nismo ponovili napak iz prejšnjih tekem in smo ostali zbrani ter zabeležili zasluženo zmago, katere smo zelo veseli.