FUTSAL, DP U21 vzhod, 6. krog:
Petelini visoko ugnali Maribor
Tomaž Picerija Ozmec – RE/MAX Maribor 12 : 0 (5 : 0)
strelci za Tomaž:
Klemen Zlatnik (22., 36. 39.), Marcel Koren (7., 9., 22.), Denis Jaušovec (20., 38.), Patrik Žganec (9., 26.), Domen Školiber (4.), Niko Matjašič (31.).
Tomaž Picerija Ozmec: Starčevič, Kolarič; Goričan, Matjašič, Žganec, Koren, Jaušovec, Školiber, Belšak, Zlatnik, Gašparič. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser.
Petelini do 21 let so proti zasedbi Maribora dosegli tretjo zaporedno zmago ob odlični gol razliki 21 : 1. Tomaž je že v 4. minuti preko Školibra načel mrežo Maribora, do odmora je gostujoči vratar še štirikrat moral po žogo v mrežo. V 2. polčasu so gostitelji še povišali prestavo višje in dosegli še sedem zadetkov ter goste domov napotili z dvanajstico v mreži. Zlatniku in Korenu je uspelo doseči trojček. V 7. krogu (21 . 12.) Tomaž gostuje pri sosedih s Ptuja.

Patrik Žganec - beli dres, je za Peteline proti Mariboru dosegel dva zadetka.

Patrik Žganec – beli dres, je za Peteline proti Mariboru dosegel dva zadetka.

Uspešni tudi mladi nogometaši Ormoža U9
Ekipa NK Ormož U9 je zaključila jesenski del sezone 2014/2015. Čeprav pri tej starostni kategoriji rezultati niso pomembni, pa je potrebno poudariti, da je ekipa na sedmih prvenstvenih krogih pometla s konkurenco in dosegla sedem zmag ob gol razliki 34 : 12. Ekipa ni samo rezultatsko uspešna, ampak svoje starše in čedalje številčnejšo občinstvo navdušuje tudi z izjemno igro, s katero premagujejo nasprotnike in dosegajo zadetke iz izdelanih akcij. To je generacija, ki v prihodnosti ogromno obeta.
Ekipa NK Ormož U9 nadaljuje z odličnimi igrami in rezultati tudi na malonogometnih igriščih. Tokrat so na turnirju v Gorišnici osvojili 2. mesto, kjer so v finalu klonili po kazenskih strelih.
Mlajši igralci iz ekipe U9 so se prav tako udeležili tega turnirja v selekciji U8 in dosegli enako uvrstitev – drugo mesto.
Udeležil so se tudi turnirja v sklopu projekta Rad igram nogomet. V tem projektu NK Ormož U9 zastopata dve ekipi. Ekipa NK Ormož A je na turnirju v Destrniku premagala vse nasprotnike in tako dosegla končno prvo mesto.

NK Ormož U9

NK Ormož U9

Ormožani v Destrniku.

Ormožani v Destrniku.