FUTSAL, polfinale U21, druga tekma:
Z odličnim 1. polčasom v veliko finale

Tomaž Picerija Ozmec – Bronx Škofije 7 : 3 (5 : 0)

strelci: 1:0 Goričan (1.), 2:0 Školiber (9.), 3:0 Matjašič (12.), 4:0 Magdič (15.), 5:0 Magdič (16.), 6:0 Magdič (28.), 6:1 Kamenčič (33.), 7:1 Magdič (35.), 7:2 Malčič (39.), 7:3 Kamenčič (40.)

Tomaž: Starčevič, Ketiš; Goričan, Koren, Školiber, Kamenšek, Matjašič, Magdič, Belšak, Žganec, Gašparič. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser

“Za koga za koga? Za Tomaž pa za boga,” je odmevalo po tekmi in po uvrstitvi Petelinov U21 v veliko finale državnega prvenstva. Domačini so že v 1. polčasu po vodstvu s kar 5 : 0 nadoknadili zaostanek dveh zadetkov s prve tekme (poraz z 2 : 4). Prvi zadetek, ki je gostiteljem vlil še dodatno moč je padel že v 39 sekundi tekme. Ob podpori okrog 150 ljubiteljev futsala je na igrišču obstajala ena sama ekipa – KMN Tomaž. Gostom s Primorske, ki so poskušali tudi z igro vratarja v polju, je šele v zaključku tekme uspelo ublažiti poraz. V drugem polfinalu je napredovala Sevnica, ki je s skupnim izidom 6 : 3 izločila škofjeloški Stripy.

Niko Matjašič in njegovi soigralci se bodo za naslov državnih prvakov U21 borili proti Sevnici. Prva tekma je na sporedu 29. 3. v Sevnici, povratna 12. 4. v Ormožu.

Niko Matjašič in njegovi soigralci se bodo za naslov državnih prvakov U21 borili proti Sevnici. Prva tekma je na sporedu 29. 3. v Sevnici, povratna 12. 4. v Ormožu.

FUTSAL, polfinale U19, druga tekma:
Prekratka klop usodna za Peteline

Tomaž Picerija Ozmec – Zavas Vrhnika 3 : 1 (1 : 0)

strelci: 1 : 0 Zlatnik (6.), 1 : 1 Rihar (27.), 2 : 1 Zlatnik (32.), 3 : 1 Kociper (40.).

Tomaž: Ketiš, Kolarič; Gašparič, Školiber, Zlatnik, Kociper, Kamenšek, Jaušovec, Rakuša, Munda. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser

Petelini U19 so na Hardeku po porazu na prvi tekmi s 3 : 7 lovili zaostanek štirih zadetkov. Po prikazanem na drugi tekmi je zaostanek bil enostavno prevelik in ostaja grenkoba po slabo odigranem zaključku na prvi tekmi, kjer so Petelini v zadnjih desetih minutah tekme prejeli kar štiri zadetke. Začetek je bi idealen, saj je Klemen Zlatnik mrežo gostov načel že v 6. minuti. Povišanje prednosti na 2 : 0 je preprečil okvir vrat, ki je v ekipo Tomaža vnesel nervozo, ki je bila kaznovana z izenačenjem na 1 : 1 v 27. minuti. Pri domačih smo pogrešali večjo agresivnost, kar pa je bila posledica kratke klopi in menjav. Trener gostov Mile Simeunović je s številnimi menjavami (igralo devet igralcev) svojo ekipo ohranjal svežo, na drugi strani je moč Petelinov pešala. Gostje so se brez večjih težav z obrambno taktiko upirali domači zasedbi, ki je zadela v 32. minuti preko najboljšega igralca tekme Zlatnika za 2 : 1. Za dokončen preobrat enostavno več ni bilo moči v domačih vrstah in kljub zadetku Dejana Kocipra za zmago s 3 : 1 je bilo razočaranje v vrstah gostiteljev veliko. Ekipa je namreč suvereno osvojila vzhodno skupini v predtekmovanju, nato pa na podlagi enega samega slabega dne končala državno prvenstvo v četrtfinalu.