Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
29. 11. 2016, do 7. ure, dne 30. 11. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 29. 11. 2016:
Ob 08:46 uri so bili policisti obveščeni o sprožitvi alarmne naprave na banki v Ormožu. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do sprožitve alarmne naprave zaradi tehnične napake.

Ob 12:05 uri so bili policisti obveščeno, da se na bankini lokalne ceste na območju naselja Podgorci nahaja večja jama, katera predstavlja nevarnost za druge udeležence v cestnem prometu. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil ugotovili identiteto osebe, katero je jamo izkopala. Kršitelju bo izdan plačilni nalog, s strani upravljavca ceste pa je bila zadeva sanirana.

Ob 13:00 uri smo bili obveščeni, da pred trgovino v Ormožu neznana oseba nabira denarne prispevke. Policisti osebe na kraju niso izsledili.

Ob 19:00 uri smo bili na kraju kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v naselju Ormož, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval osebni avtomobil. Po zbranih obvestilih bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Obrež. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda

Napoved aktivnosti za sredo, dne 30. 11. 2016:

– Med 6:00 in 14:00 uro bodo policisti opravljali meritve hitrosti z merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist in
Edvard Cvetko, komandir