Člani foto-video krožka na Gimnaziji Ormož so v petek pripravili premiero svojega novega filma z naslovom „Jaz pa sem“. Še predtem pa je potekala okrogla miza, kjer so spregovorili o poteku dela oziroma predstavili podrobnosti z nastajanja filma:

Foto video krožek na ormoški gimnaziji je samo eden izmed ponudbe številnih obšolskih dejavnosti, kjer dijaki lahko razvijajo svoje – takšne ali drugačne talente.
Timotej Fafulić, Denis Žuran, Nino Kuhar in Žan Rotar so tako s pomočjo zunanjih sodelavcev – in pod mentorstvom profesorice Renate Pučko posneli film ‘Jaz pa sem’. Zgodba govori mladeniču, ki bi rad postal košarkaš. Kljub posmehovanju vrstnikov mu na koncu uspe izboljšati samobodobo, predvsem pa se nauči poslušati svoje srce. Tako postaja vse boljši tudi v košarki.
Idejni vodja in nosilec glavne vloge v filmu je dijak Timotej Fafulič:

PRISLUHNI IZJAVI:
TimotejFafulić (KLIKNI TUKAJ)

Sicer pa so tudi ostali člani foto-video krožka zelo dejavni. Dijakinja Sara Munda je s prijateljicami iz Trnovcev posnela reklamni spot ‘Poln energije’, ki je bil predstavljen tudi v oddaji ‘Podjetniki mi smo face’. Pa še veliko drugih rezultatov beležijo člani krožka, čeprav se je šolsko leto šele prav začelo!

Nad aktivnostmi foto-video krožka je navdušena tudi ravnateljica Gimnazije Ormož, Blanka Erhartič, ki je povedala, da so zelo ponosni, da imajo med dijaki takšen potencial, ki kaže, da se je sposoben razvijati in ima voljo do dela. Ker želja v življenju še ni dovolj, saj se je zanjo potrebno potruditi in resnično dati vse od sebe; je med drugim povedala pred premiero filma.

Sicer pa se tako na ormoški gimnaziji vedno dogaja kaj zanimivega. Med drugim so ponosni na mnoga projektna dela, ki dijakom pogosto omogočijo tudi spoznavanje novih prijateljev in obiskovanje vrstnikov po Evropi.

Film „Jaz pa sem“ bomo predvajali tudi v okviru programa naše KTV.