Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure dne
23. 4. 2019, do 7.00 ure dne 24. 4. 2019 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 23. 4. 2019:

Ob 10:15 uri se je na policijski postaji zglasil udeleženec prometne nesreče, katera pa se je zgodila že prejšnji dan. Patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da se je oškodovanec vozil z motornim kolesom po lokalni cesti iz smeri Svetega Tomaža proti Ormožu, ko mu je iz nasprotne smeri po njegovem smernem vozišču pripeljal neznani voznik osebnega vozila. Da bi se izognil trčenju, se mu je pričel umikati in je z motornim kolesom zapeljal izven vozišča, kjer je padel in zadobil lahko telesno poškodbo. NN voznik osebnega avtomobila se na kraju ni ustavil, temveč je odpeljal naprej. Nadaljujemo z zbiranjem obvestil za neznanim voznikom osebnega avtomobila.

Napoved aktivnosti za sredo dne 24. 4. 2019:

– Izvajali bomo naloge v zvezi poostrenega nadzora v cestnem prometu po enoslednih motornih vozilih, kateri poteka od 15. 4. pa do 28. 4. 2019
– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola).

PRIPRAVILA:
Kristijan Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir